Marcus Forss kiitti vastuusta voittomaalilla – suomalaiskärjelle kauden seitsemäs osuma Englannissa

© Kuva: Getty Images

Viime kuussa Huuhkajissa debytoinut hyökkääjä Marcus Forss teki tiistaina voittomaalin, kun hänen edustamansa Brentford kaatoi Rotherham Unitedin vieraskentällä 2-0.

Forss, 21, pääsi ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauskokoonpanoon sarjapelissä ja kiitti vastuusta iskemällä avausosman vajaan tunnin kohdalla. Ivan Toney pudotti hänelle pallon takaviistoon, ja Forss veti suoraan syötöstä takanurkkaan (Katso Viafreen video). Toney teki itse illan toisen maalin 82. minuutilla rangaistuspotkusta.

Forss on nyt osunut tämän kauden Mestaruussarjassa viidesti. Kaikkiaan hänellä on kasassa seitsemän maalia tällä kaudella, kun myös liigacupin pelit lasketaan mukaan.

Brentford kapusi Mestaruussaarjassa voiton myötä neljänneksi. Tiistaina Mestaruussarjassa pääsivät suomalaisista kentälle myös Queens Park Rangersin Nicholas Hämäläinen ja Barnsleyn Aapo Halme. Hämäläinen, 23, pelasi reilun vartin, kun QPR hävisi Bristol Citylle 1-2 ja Halme, 22, tuli 86. minuutilla sisään, kun Barnsley voitti Birminghamin 2-1.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.