Neymar oli nuori poika, kun pääsi samaan bussiin Maradonan kanssa – sitten Maradona teki jotain, mitä Neymar ei unohda koskaan

© Kuva: Getty Images

Neymar oli nuori poika, kun tapasi Diego Maradonan. Silloin tapahtui jotain sellaista, minkä Neymar muistaa lopun ikäänsä.

– Ehdin tavata Maradonan vain muutaman kerran, mutta en ikinä unohda sitä kertaa, kun olin 12- tai 13-vuotias, Neymar sanoi Eleven Sportsin haastattelussa keskiviikkoiltana pelatun Mestarien liiga -ottelun jälkeen.

– Olin juuri aloittanut Santosissa ja menin katsomaan Brasilian ja Argentiinan välistä näytösottelua – siinä pelasi entisiä pelaajia.

Neymarin piti ilmeisesti saada peliin kyyti Brasilian joukkueelta.

– Brasilian joukkueen bussi oli jo täynnä, joten en voinutkaan mennä heidän kanssaan. Niinpä he laittoivat minut Argentiinan joukkueen bussiin, Neymar sanoi.

– Kaksi tyyppiä siellä erottui muista, koska he istuivat edessä: [Alejandro] Mancuso ja Maradona. Minut ohjattiin istumaan heidän viereensä ja he kohtelivat minua niin hyvin.

Bussi kaartoi stadionille, ja sitten tapahtui jotain odottamatonta. Neymar ei mennytkään katsomoon.

– He [Mancuso ja Maradona] ottivat minut mukaansa Argentiina pukuhuoneeseen ja vielä kentällekin.

– Minulla on kuvakin siitä, yhdessä Maradonan kanssa. Hän itse pyysi minua kuvaan kanssaan. En ikinä unohda hänen elettään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.