La Liga
Real Madrid – Atletico Madrid
Lauantai 12.12. klo 22:00

Lauantai on paikallispelien juhlaa. La Ligassa kierroksen polttopiste on Madridissa, jonka derby on tällä kertaa erityisen säkenöivä – onhan Atletico Madrid tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla. Real Madrid on sarjakärkeä kuusi pistettä perässä ottelun enemmän pelanneena, joten tätä ottelua ei tosiaan olisi enää varaa hävitä.

Real Madrid on ollut yksi joukkueista, joihin on tullut suhtauduttua tämän syksyn ajan kriittisesti. Viikolla Zinedine Zidanen joukkio pelasi hienon pelin UCL:ssä ja Mönchengladbach kaatui Karim Benzeman maaleilla ansaitusti 2-0. Samalla varmistui paikka jatkopeleihin. Sergio Ramos on jälleen pelikunnossa, mutta Federico Valverde, Eden Hazard sekä Luka Jovic ovat varmasti poissa. Hyvästä viikkopelistä huolimatta Los Blancosiin on suhtauduttava edelleen pienellä varauksella.

Atletico on ollut alkukaudella La Ligan paras joukkue. Kymmenessä ottelussa omiin on mennyt vain kaksi maalia ja tappioita on pyöreä nolla. Diego Simeonen pelikirja ei ole jättänyt paljoa sattumille varaa, vaan omaa päätä tukitaan tarvittaessa hyvinkin tiukasti. Viikolla Salzburg kaatui tasapainoisen suorituksen jälkeen. Kokoonpanosta ovat pois Diego Costa sekä José Giménez.

Lyö vetoa ottelusta:

Realia on vaikea pitää kovinkaan ihmeellisenä suosikkina ottelussa ja Atleticossa on loivaa valueta. Tasapelivarmistus on paikallaan, joten vetosuositus on Tasapeli ei vetoa – Atletico Madrid kertoimella 2,25.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO