Suomalaiskärki Teemu Pukin edustama Norwich jatkaa vakuuttavasti Englannin Mestaruussarjan kärjessä. Mainiot otteet jatkuivat lauantaina, kun Cardiff kaatui 2–0-lukemin.

Pukki ei päässyt tällä kertaa maalin makuun muutamasta hyvästä tekopaikasta huolimatta. Siitä huolimatta hän sai kehuja ottelun jälkeen.

– On erittäin helppo pelata pelaajan kanssa, joka liikkuu tuolla tavalla kuin Teemu. Ja on myös erittäin helppo pelata Emin (Buendía) kaltaisen pelaajan kanssa. Olemme aidosti samalla aaltopituudella, Norwichin toisen maalin tehnyt Todd Cantwell suitsutti seuran verkkosivuilla.

– Se oli todella hyvä esitys. Loimme paljon maalipaikkoja emmekä hyödyntäneet niitä kaikkia. On aina huolestuttavaa, kun peli on vain 1–0, mutta maalin saaminen pelin siinä vaiheessa sai meidät todella rauhoittumaan ja sinetöi voiton.

Voiton myötä on varmaa, että Norwich viettää joulua sarjan piikkipaikalla. Monen mielestä joukkue on suursuosikki nousemaan Valioliigaan, mutta Cantwellin mielestä nyt ei ole syytä kääntää katsetta liian pitkälle.

– Se ei ole salaisuus, että haluamme palata saman tien takaisin Valioliigaan. Kaikki oppivat paljon viime vuodesta. Meille on todella tärkeätä saavuttaa se uudestaan, hän kommentoi.

– On tärkeätä, ettemme ala leijua. Emme ole edes puolessavälissä, ja vaikka olemme fantastisessa tilanteessa, asiat voivat muuttua erittäin nopeasti.