AC Milanin päävalmentajalta ylistäviä sanoja Zlatan Ibrahimovićille: ”Hän tuli kuin taivaan lahjana”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović toipuu tällä hetkellä hankalasta lihasvammasta, joka on pitänyt 39-vuotiaan hyökkääjän sivussa useita viikkoja.

Milanolaisseura on pitänyt Serie A:ssa kärkipaikkansa huippuhyökkääjän loukkaantumisesta huolimatta. Ibrahimović ehti tehdä syyskaudella kuuteen peliin kymmenen maalia ennen kuin joutui peleistä sivuun.

AC Milanin päävalmentaja Stefano Pioli puhui Benevento-ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa siitä, mitä Ibrahimovićin paluu Los Angeles Galaxysta AC Milaniin kesken viime kauden merkitsi seuralle.

− Kun hän saapui, tiesimme, että se oli erityislaatuinen hetki. Hän tuli kuin taivaan lahjana, Pioli ylisti.

− Hänen tulonsa antoi joukkueelle sysäyksen ja paljon energiaa, jota joukkueella ei ennen sitä ollut, valmentaja jatkoi.

Loukkaantumisen lisäksi Ibrahimović sairastui syksyllä myös koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Syyskausi oli siis rikkonainen, mutta ruotsalaistykistä voi olla vielä paljon apua kevätkaudella, kun AC Milan taistelee Italian mestaruudesta.

− Hän ei malta odottaa paluuta kentälle, mutta nyt täytyy edetä varoen. Toivon hänen pystyvän palaamaan niin pian kuin mahdollista, Pioli sanoi tähtihyökkääjästään.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.