HJK-leirissä kuohuu, vaikka vuosi 2020 oli urheilullisesti seuralle erinomainen. HJK:n kannattajaryhmä Klubipääty kritisoi avoimessa kirjeessään voimakkaasti seurajohtoa monesta asiasta. HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti vastasi Twitterissä nopeasti kannattajaryhmän jakamaan tiedotteeseen.

Klubipäädyn avoimessa kirjeessä nostettiin useita epäkohtia esiin. Voimakasta kritiikkiä saivat muun muassa kausikorttimyynnin epäonnistuminen, mestaruustähtien kanssa sekoilu sekä reservijoukkue Klubi 04:n vähäinen huomiointi. Kirjeessä ladottiin kovia syytöksiä seurajohdon suuntaan.

– Vaikuttaa siltä, että Klubin johdolle seurayhteisöllä ei ole merkittävää arvoa, jos sillä ei ole mahdollista tienata riittävästi, tiedotteessa todettiin.

[readmore from=HJK]

Toimitusjohtaja Riihilahti oli nopeasti rauhoittelemassa tilannetta Twitterin puolella. Riihilahti kiitti palautteesta ja toivoi istuvansa nopealla aikataululla alas kannattajien kanssa. Yksittäisiin kritiikin kohteisiin Riihilahti ei ottanut somessa kantaa.

– Kiitos palautteesta. Kuten aiemminkin, mielellämme käymme teidän kanssa tämänkin keskustelun, ja vastaamme ja etsimme yhdessä ratkaisuja näihin kysymyksiin. Ihan koska tahansa käy meille, Riihilahti vastasi kannattajille.

Lopulta Riihilahti ja kannattajaryhmä Klubipääty kävivät Twitterissä lyhyen keskustelun aiheesta. Riihilahti oli lopulta yhtä mieltä kannattajien kanssa kehityskohteista (katso twiitit alempaa).

– Kiitos, näistä on helppo olla samaa mieltä että meillä varmasti yhteiset intressit. Nähdäänkö maanantaina niin ymmärrys puolin ja toisin varmasti yhtenevä?

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne täältä.

Aki Riihilahti

@akiriihilahti

Klubipääty

@Klubipaaty
Klubipääty: seuran on ryhdistäydyttävä ja ymmärrettävä yhteisön arvo

Tiedote | 29.1.2021
#Klubipääty #HJK
Kiitos palautteesta. Kuten aiemminkin mielellämme käymme teidän kanssa tämänkin keskustelun, ja vastaamme ja etsimme yhdessä ratkaisuita näihin kysymyksiin. Ihan koska tahansa käy meille.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Aki Riihilahti

@akiriihilahti

Klubipääty

@Klubipaaty
Tuossa yllä olemme listanneet keskeisiä asioita mitä haluaisimme parannettavan:

- laadukas ja ajassa kiinni oleva viestintä
- kannattajatuotteet kuntoon
- mahdollisuus ostaa kausareita
- koko yhteisön, myös junnujen, nostaminen
- ylpeyttä omia saavutuksia kohtaan
Kiitos, näistä on helppo olla samaa mieltä että meillä varmasti yhteiset intressit. Nähdäänkö maanantaina niin ymmärrys puolin ja toisin varmasti yhtenevä?

Muokattu 29.1. klo 13.34: Lisätty Klubipäädyn ja Aki Riihilahden käymästä keskustelusta twiitit.