Valioliiga
Arsenal – Crystal Palace
Torstai 14.01. klo 22:00

Torstain ainoassa Valioliigaottelussa ottavat yhteen kurssinsa löytänyt Arsenal ja johdonmukaisesti omaa juttuaan toteuttava Crystal Palace. Joukkueet ovat vain pisteen sisällä sarjataulukossa, mutta tämänhetkinen iskukunto ja perusluokka ovat isäntiin päin kallellaan. Puuttuva kotiyleisö puolestaan tasoittaa kotietua.

Valioliigassa Mikel Artetan suojateilla on kolme voittoa alla. Viikonloppuna FA Cupissa sitkeä Newcastle pakotti Gunnersin jatkoajalle, jonka jälkeen jatkopaikka sinetöityi. Sarjasijoitus on kohentunut taulukon puolenvälin paikkeille, mutta tämä ei varmasti riitä kannattajille eikä joukkueelle itselleen. Kokoonpanojen suhteen tilanne alkaa olla melko hyvä, sillä Gabriel Martinelli on tällä hetkellä ainoa varma poissaolija.

Crystal Palace on sarjataulukossa osapuilleen siinä, missä se on totuttu näkemään viime kaudet. Roy Hodgsonin pumppu pelaa varmistellen ja luottaa vastaiskujen voimaan. Välillä tämä taktiikka toimii ja välillä taas ei – esitykset hieman vaihtelevat. Siirtoikkunan auettua keskustelut elintärkeän Wilfried Zahan siirtymisestä ovat jälleen alkaneet, mutta mies on edelleen joukkueessa. Poissaoloja on entiseen tapaan ja erityisesti ne vaativat toimenpiteitä alakerrassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa ollaan kotijoukkueen matkassa – muotonsa löytänyt Arsenal on tässä iso suosikki. Vetosuosituksena otetaan aasialaista tasoitusta, jossa maalin voitolla panos palautetaan ja reilumpi voitto tuo lunastuksen: Aasialainen tasoitus, Arsenal -1 kertoimella 2,18.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO