Arsenalin Mesut Özil kuittaili paikallisvastustaja Tottenhamille – José Mourinho antoi samalla mitalla takaisin

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho pisti kuittia takaisin, kun hän kuuli, mitä paikallisvastustaja Arsenalin saksalaistähti Mesut Özil oli sanonut hänen seurastaan.

Özililtä kysyttiin Twitterissä, kumman vaihtoehdon hän valitsisi, jos hänen pitäisi joko siirtyä Tottenhamiin tai lopettaa uransa.

– Helppo kysymys. Jäisin eläkkeelle! sivalsi saksalaistaituri.

Özilin vastaus välitettiin Mourinhon korville Tottenhamin lehdistötilaisuudessa, jossa portugalilaisluotsi antoi samalla mitalla takaisin.

– Kuka sanoi hänelle, että Tottenham olisi kiinnostunut hankkimaan hänet? heitti Mourinho.

Mourinho valmensi Öziliä Real Madridissa vuosina 2010-2013, ja hän on useasti puhunut saksalaistähdestä ylistävään sävyyn.

Özilin tulevaisuus on ollut viime aikoina tapetilla. Hän ei ole pelannut Arsenalissa tällä kaudella otteluakaan, sillä häntä ei nimetty lontoolaisjoukkueen miehistöön Valioliigaan tai Eurooppa-liigaan. Özilin sopimus Arsenalin kanssa päättyy ensi kesänä, mutta hänen uskotaan siirtyvän jo lähipäivinä Turkin suurseura Fenerbahçeen.

Maanantaina Özil sanoi Twitterissä, että hän haluaisi pelata vielä Turkissa ja Yhdysvalloissa ennen kuin lopettaa uransa ja lisäsi, ettei voisi edustaa Turkissa muuta seuraa kuin lapsuutensa suosikkia Fenerbahçea.

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.