Saksalaislehti Bild kertoo, että Borussia Dortmund on valmis luopumaan kahdesta Saksan A-maajoukkuepelaajasta tammikuun siirtoikkunan aikana. Seura maksoi heistä kesällä 2019 yhteensä hieman yli 50 miljoonan euron siirtokorvaukset.

27-vuotias Nico Schulz siirtyi Dortmundiin Hoffenheimista 25,5 miljoonan euron siirtokorvauksella. Schulz on kuitenkin pelannut Dortmundissa puolentoista kauden aikana vain 26 ottelua, osin loukkaantumisistakin johtuen. Dortmund on valmis luopumaan 12 A-maaottelua pelanneesta Schulzista pysyvästi.

Myös 24-vuotias Julian Brandt saa Bildin mukaan lähteä Dortmundista tammikuussa, mutta hänelle etsitään lainaseuraa, ei ostajaa. Bayer Leverkusenista 25 miljoonalla eurolla hankittua Brandtia on huhuttu ennen kaikkea Arsenaliin. Pelinrakentaja Brandt on tehnyt Dortmundille tämän kauden 22 ottelussa yhden maalin ja syöttänyt yhden. Takavuosien suurlupaus on pelannut Saksan maajoukkueessa jo 35 ottelua.

Dortmundin pelaajahankinnoista vastaavan Sebastian Kehlin mukaan seura ei tällä hetkellä neuvottele aktiivisesti uusien hankintojen kanssa, mutta ”seuraa silti pelaajamarkkinoiden tilannetta”. Jos edellämainituille pelaajille löydetään uudet seurat, saattaa tulijoitakin olla.

Lähde: Transfermarkt