Valioliiga
Crystal Palace – West Ham
Tiistai 26.01. klo 20:00

Tiistain Valioliiganostona on Lontoon paikallispeli, jossa eleettömästi eteenpäin jyskyttävä Crystal Palace isännöi Selhurst Parkilla erästä kauden pirteintä ilmestystä, West Hamia. Hammers on sarjataulukossa yhdeksän pistettä edellä isäntiä ja siinä, missä Palace on voittanut vain yhden kahdeksasta viimeisestä liigaottelustaan, on West Ham hävinnyt vain yhden.

Roy Hodgsonin suojatit ovat saaneet ladata akkujaan yli viikon jälkeen, sillä Manchester City -tappion jälkeen ei otteluita ole ollut – Palace putosi jo edellisellä kierroksella FA Cupista. Palacen kausi näyttää jo tässä vaiheessa viittä vaille taputellulta, kun europaikoille ei ole saumoja, mutta putoamistaisteluunkaan vajoaminen ei vaikuta todennäköiseltä. Wilfried Zaha ja Cheikhou Kouyaté ovat pelikunnoltaan vielä arvailujen varassa, mutta loukkaantumisia on muutenkin reilu kourallinen.

West Ham pääsee puolestaan otteluun käytännössä ideaalikokoonpanollaan: Arthur Masuaku on ainoa varma poissaolija. Hammers meni FA Cupissa jatkoon, kun se kaatoi helposti kolmannen sarjatason Doncasterin. Joukkue on pärjännyt David Moyesin alaisuudessa oikeastaan paremmin kuin kukaan osasi ounastella ennen kautta. Tappion karvasta kalkkia Hammers on viimeksi maistanut yli kuukausi takaperin.

Lyö vetoa ottelusta:

Palace väläyttelee kyllä silloin tällöin, mutta perustasoltaan se on auttamatta perässä ja Hammers on tiistaina suosikki. Vetoihinkin vierasvoitto kelpaa perustasolla: suositus on West Ham voittaa ottelun kertoimella 2,40. Varhainen voitonmaksu hieman vielä parantaa vedon skenaariota.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS