ESPN uutisoi, että Borussia Dortmund kuuntelee nyt tarjouksia 24-vuotiaasta Julian Brandtista, jonka seura hankki vasta puolitoista vuotta sitten 25 miljoonalla eurolla Leverkusenista.

Saksalaislehti Bild kertoi aiemmin, että Dortmund on valmis päästämään hyökkäävän keskikenttäpelaajan muualle, mutta vain lainasopimuksella. Nyt Dortmund on ESPN:n mukaan valmis jopa myymään pelaajan, jos sopiva tarjous tulee kohdalle.

Brandt tuli Dortmundiin kovin odotuksin. Saksan maajoukkueessa 35 peliä pelannut ja kolme maalia tehnyt Brandt loisti Leverkusenissa, muttei ole päässyt samalle tasolle Dortmundin paidassa.

Brandt on pelannut tällä kaudella Bundesliigassa 13 ottelua ja Mestarien liigassa kuusi peliä. Hän ei ole kuitenkaan tehnyt kuluvalla kaudella yhtään maalia, jos Saksan mestarin ja Saksan cupin voittajan välillä pelattavaa DFL-Supercupin ottelua ei lasketa mukaan.

Brandtilla ja Dortmundilla on sopimus kesään 2024 saakka, mutta jos ESPN:n tiedot pitävät paikkansa, on mahdollista, että Brandt pelaa pian muualla joko lainalla tai pysyvällä siirrolla.

Etenkin Arsenalin on kerrottu olevan kiinnostunut saksalaispelaajasta. Brandtin on kerrottu olevan lontoolaisseuran hankintalistan ykköskohde, ja Arsenal pyrkii tekemään hankinnan viimeistään kesällä.