Serie A:ta johtava AC Milan kärsi kauden toisen tappionsa lauantai-iltana, kun Rossoneri hävisi Atalantalle selvin numeroin 3−0.

AC Milan pitää kärkipaikkansa yhä kierroksen jälkeen, sillä paikallisvastustaja ja sarjakakkonen Internazionale jäi maalittomaan tasapeliin Udinesen kanssa ja on kaksi pistettä AC Milania perässä.

AC Milanin päävalmentaja Stefano Piolin mielestä tappiossa ei ollut mitään hävettävää, vaikka Atalanta voitti pelin kolmella maalilla.

− Ei sen näin pitänyt mennä. Olisimme pystyneet parempaan, mutta emme kuitenkaan niin tehneet. Atalanta pelasi todella hyvin vahvuuksillaan, Pioli pohti Sky Sport Italialle.

AC Milanin edellinen ja samalla toinen koko pääsarjakauden kahdesta tappiosta tuli Juventusta vastaan. Piolin mukaan syytä huoleen ei ole.

− Tällaisia pelejä voi tulla. Tiedämme, että liiga on kova ja tasainen, Pioli sanoi.

AC Milan kohtaa seuraavaksi tiistaina Internazionalen Coppa Italian puolivälierässä. Viikon päästä lauantaina Serie A:ssa on vastassa Bologna. Atalanta puolestaan nousi voitollaan sarjassa sijalle neljä. Joukkueen keräämä 36 pisteen saalis on seurahistorian paras suoritus kauden ensimmäiseen 19 peliin.

Jos et näe alla olevaa Twitter-päivitystä, voit katsoa sen TÄSTÄ.

OptaPaolo

@OptaPaolo
36 - Atalanta have picked up 36 points, a record for them after first 19 seasonal Serie A matches with 20 teams. Run.

#MilanAtalanta