HJK:ssa tuplamestaruutta juhlinut Tim Väyrynen siirtyy Albaniaan

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajissa 12 ottelua pelannut hyökkääjä Tim Väyrynen on solminut 1,5 vuoden sopimuksen Albanian pääsarjaseuran KF Tiranan kanssa.

Väyrynen, 27, edusti kahdella edellisellä kaudella Helsingin Jalkapalloklubia, jonka kanssa hän voitti viime vuonna tuplamestaruuden. Kaikkiaan hän pelasi Klubissa 45 ottelua tehden niissä yhteensä 17 maalia.

Ammattilaisuransa Väyrynen aloitti kasvattajaseurassaan FC Hongassa, jolle hän iski 97 pelissä yhteensä 40 osumaa. Kaudella 2013 hän voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden 17 maalilla ja hänet valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Hongasta lähdettyään Väyrynen pelasi ulkomailla saksalaisissa Borussia Dortmundin kakkosjoukkueessa, Viktoria Kolnissä, Dynamo Dresdenissä ja Hansa Rostockissa sekä hollantilaisessa Roda JC:ssä ennen siirtoaan HJK:hon kesällä 2019.

KF Tirana on Albanian pääsarjahistorian menestynein joukkue 25 mestaruudellaan, joista viimeisin tuli viime kaudella. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa viidentenä, 12 pistettä perässä kärkijoukkue KF Vllaznia Shkodëriä. Albanian liigan voittaja pääsee Mestarien liigan karsintoihin ja muut mitalisijoille tulleet Euroopan Konferenssiliigan karsintoihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.