Huippufutista ilmaiskanavalta kahtena päivänä peräkkäin – Yle kääntää katseet Italiaan

© Kuva: Getty Images

Jalkapallon, ja etenkin italialaisen jalkapallon ystäville on tarjolla herkullinen viikon puoliväli. Yle lähettää TV2-kanavallaan sekä keskiviikkona että torstaina suorana lähetyksenä Italiasta huippujalkapalloa, Matti Härkösen suomeksi selostamana.

Keskiviikkona on vuorossa Italian Supercupin loppuottelu Juventus-Napoli. Ottelu alkaa kello 22, ja lähetys pelistä kello 21.50.

Football-Italia -sivuston mukaan koronavirus on vaikuttanut molempien joukkueiden kokoonpanoon. COVID-19 pudottaa Juventuksen kokoonpanosta Matthijs de LigtinJuan Cuadradon sekä Alex Sandron ja Napolilta Fabian Ruízin ja Victor Osimhenin. Koska Juventuksen puolustajista myös Merih Demiral on loukkaantunut, uskotaan Juventuksen käyttävän vasempana laitapuolustajana keskikenttäpelaaja Federico Bernardeschia.

Paulo Dybalan ollessa loukkaantunut ruotsalainen superlupaus Dejan Kulusevski saattaa nousta avaukseen Cristiano Ronaldon rinnalle. Siihen viittaa myös Juventuksen harjoituksissa nähty kokoonpano.

Torstaina Yle TV2 näyttää puolestaan Italian Cupin neljännesvälieräottelun Lazio-Parma. Lähetys tästä pelistä alkaa kello 22.15. Ottelun voittaja saa puolivälierissä vastaansa Atalantan. Muut seitsemän neljännesvälierää on jo pelattu. Kahdeksan parhaan joukossa on ainoastaan Serie A -joukkueita.