19 A-maaottelua pelannut Albin Granlund jäi kauden 2020 päätteeksi sopimuksetta, kun kolmivuotinen sopimus ruotsalaisen Örebron kanssa päättyi. 31-vuotias laitapuolustaja vahvisti keskiviikkona lähtevänsä Örebrosta, ja jo torstaina selvisi suomalaisen uusi seura.

Granlund jatkaa pelejään puolalaisessa Stal Mielecissä, jossa pelaa jo ennestään Huuhkajista tuttu pelikaveri Petteri Forsell. Kaksikko tuntee toisensa myös IFK Mariehamnista, sillä molemmat pelasivat ahvenanmaalaisseurassa yhdessä vuosina 2014 ja 2015.

Granlundin sopimus Mielecin kanssa on 1,5-vuotinen, ja siinä on lisäksi optio vuoden jatkosta. Tällä hetkellä Stal Mielec on Puolan 16 joukkueen pääsarjassa toiseksi viimeisenä.

Albin Granlund on jo neljäs suomalainen Puolan Ekstraklasassa. Robert Ivanov edustaa Warta Poznania ja Santeri Hostikka Pogon Szczeciniä.