Jürgen Klopp kommentoi Liverpoolin tilannetta siirtomarkkinoilla: ”Se vain on epätodennäköistä”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei usko seuran hankkivan uutta topparia tässä kuussa, mutta hänen mukaansa kaikki on mahdollista.

Kloppin miehistö on kärsinyt tällä kaudella lukuisista loukkaantumisista etenkin puolustusosastollaan. Ykköstopparit Virgil van Dijk ja Joe Gomez ovat vielä pitkään sivussa polvivammojensa takia, eikä heitä tuurannut Joël Matipkaan ole säästynyt vaivoilta.

Liverpool on tilanteen myötä käyttänyt toppareina keskikenttäpelaajia ja antanut vastuuta kokemattomille nuorille. Tammikuun siirtoikkunan aikana seuralla olisi mahdollisuus paikata puutteitaan, mutta Kloppin mukaan koronaviruspandemia on vaikuttanut myös hallitsevan Valioliigan mestarin siirtokassaan.

– En voi varmuudella sanoa, että emme hanki ketään, mutta se vain on epätodennäköistä maailmantilanteen takia. Emme saa unohtaa, että tämä on vaikea tilanne kaikille ihmisille ja myös jalkapalloseuroille, kommentoi Klopp Goalin mukaan.

– Saattaa olla joitain seuroja, joilla ei ollenkaan ongelmia taloutensa kanssa. Saattaa olla, en tiedä. Mutta tämä seura on ja tulee nykyisten omistajiensa kanssa aina olemaan hyvin vastuullinen.

– En tiedä, tapahtuuko jotain [siirtomarkkinoilla] vai ei. Ehkä jotain olisi tehtävissä, mutta se olisi lyhytaikainen ratkaisu, eikä meillä ole sitä lyhytaikaista ratkaisua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.