”Kaikki huippupelaajat ovat tervetulleita” – Näin PSG-luotsi Mauricio Pochettino kommentoi Messi-huhuja

© Kuva: Getty Images

PSG vahvisti hiljattain solmineensa sopimuksen Mauricio Pochettinon kanssa.

Argentiinalaisluotsi saapui PSG:hen korvaamaan potkut saanutta Thomas Tuchelia. Pochettino ehti olla noin 13 kuukautta valmentamatta saatuaan potkut Tottenhamista marraskuussa 2019.

Pochettino piti tiistaina lehdistötilaisuuden ennen keskiviikon St. Etienne -ottelua. PSG on Ligue 1:ssa kolmantena pisteen päässä sarjaa johtavasta Lillestä.

Leo Messin ja Christian Eriksenin kaltaisia huippupelaajia on yhdistetty siirtohuhuissa PSG:hen. Pochettino otti kantaa huhuihin ja totesi ottavansa ilomielin huippupelaajia joukkueeseensa.

– Jätämme kaikki huhut sivuun vähäksi aikaa, jotta pääsemme työnteon makuun. Kaikki huippupelaajat ovat luonnollisesti tervetulleita. Tietenkin seura tarkkailee siirtomarkkinoita ja sen tarjoamia mahdollisuuksia, Pochettino totesi.

– Mielestäni nyt ei ole oikea aika puhua siirtohuhuista. Totta kai olen jatkuvassa puheyhteydessä Leonardon (PSG:n urheilutoimenjohtaja) kanssa. Teemme seuran kannalta parhaita päätöksiä.

Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy tämän kauden jälkeen ja Eriksenin on määrä poistua Internazionalesta jo tammikuussa jäätyään olemattomalle vastuulle Antonio Conten alaisuudessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.