PSG vahvisti hiljattain solmineensa sopimuksen Mauricio Pochettinon kanssa.

Argentiinalaisluotsi saapui PSG:hen korvaamaan potkut saanutta Thomas Tuchelia. Pochettino ehti olla noin 13 kuukautta valmentamatta saatuaan potkut Tottenhamista marraskuussa 2019.

Pochettino piti tiistaina lehdistötilaisuuden ennen keskiviikon St. Etienne -ottelua. PSG on Ligue 1:ssa kolmantena pisteen päässä sarjaa johtavasta Lillestä.

Leo Messin ja Christian Eriksenin kaltaisia huippupelaajia on yhdistetty siirtohuhuissa PSG:hen. Pochettino otti kantaa huhuihin ja totesi ottavansa ilomielin huippupelaajia joukkueeseensa.

– Jätämme kaikki huhut sivuun vähäksi aikaa, jotta pääsemme työnteon makuun. Kaikki huippupelaajat ovat luonnollisesti tervetulleita. Tietenkin seura tarkkailee siirtomarkkinoita ja sen tarjoamia mahdollisuuksia, Pochettino totesi.

– Mielestäni nyt ei ole oikea aika puhua siirtohuhuista. Totta kai olen jatkuvassa puheyhteydessä Leonardon (PSG:n urheilutoimenjohtaja) kanssa. Teemme seuran kannalta parhaita päätöksiä.

Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy tämän kauden jälkeen ja Eriksenin on määrä poistua Internazionalesta jo tammikuussa jäätyään olemattomalle vastuulle Antonio Conten alaisuudessa.