Katso: Glen Kamara pyöritteli vastustajia mielin määrin – suomalaistähdelle huimaa ylistystä: ”Antakaa hänelle, mitä hän haluaa”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara pelaa loistavaa kautta seurajoukkueessaan Rangersissa ja kerää ylistystä viikosta toiseen.

Rangers pelasi eilen, keskiviikkona, Hiberniania vastaan vieraissa ja voitti ottelun 1-0. Kamara pelasi ottelussa tuttuun tapaan täydet minuutit ja BBC valitsi hänet ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Rangersin voitto, Kamaran täydet minuutit sekä valinta ottelun parhaaksi pelaajaksi alkaa olla tätä nykyä jo enemmän sääntö kuin poikkeus, kuten myös Kamaran saamat ylistykset Twitterissä.

Rangers jakoi virallisella Twitter-tilillään kuvan Kamarasta kehuen hänen jalkapallotaitojaan. Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Skotlannin naisten maajoukkuepelaaja, Rangersia niin ikään edustava Nicola Docherty jakoi twiitin ja kehaisi puolestaan Kamaran taitoa määrittää pelin tempo. Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kamaran peliesityksestä sateli kehuja runsaasti myös Rangersin kannattajilta. Yksi heistä oli Quiff Richards, joka pitää Kamaraa jopa vuoden pelaajana. Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Colin Leverage oli niin vakuuttunut Kamaran peliesityksestä, että hän vaati seuraa kiinnittämään Kamaran ”hinnalla millä hyvänsä”.

– Glen Kamara. Vau. Tätä poikaa on ehdottomasti nautinto katsella. Antakaa hänelle, mitä hän haluaa, mitä tahansa, kunhan varmistatte, että hänet on sidottu Rangersiin seuraavaksi viideksi vuodeksi, Leverage kirjoitti twiitissään.

Kamaran huikein suoritus nähtiin toisella puoliajalla, kun hän piti Hibernianin pelaajia pilkkanaan. Mikäli alla oleva video ei näy, voit katsoa Kamaran taidonnäytteen tästä (Youtube).


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.