Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara pelaa loistavaa kautta seurajoukkueessaan Rangersissa ja kerää ylistystä viikosta toiseen.

Rangers pelasi eilen, keskiviikkona, Hiberniania vastaan vieraissa ja voitti ottelun 1-0. Kamara pelasi ottelussa tuttuun tapaan täydet minuutit ja BBC valitsi hänet ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Rangersin voitto, Kamaran täydet minuutit sekä valinta ottelun parhaaksi pelaajaksi alkaa olla tätä nykyä jo enemmän sääntö kuin poikkeus, kuten myös Kamaran saamat ylistykset Twitterissä.

Rangers jakoi virallisella Twitter-tilillään kuvan Kamarasta kehuen hänen jalkapallotaitojaan. Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rangers Football Club

@RangersFC
This man is very good at football.

Skotlannin naisten maajoukkuepelaaja, Rangersia niin ikään edustava Nicola Docherty jakoi twiitin ja kehaisi puolestaan Kamaran taitoa määrittää pelin tempo. Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nicola Docherty

@NicDoc11
The way he changes the tempo of the game 1/2 touch! Superb 👏🏻👏🏻 3 Points up the road! 🔴⚪️🔵🤩

Rangers Football Club

@RangersFC
This man is very good at football.

Kamaran peliesityksestä sateli kehuja runsaasti myös Rangersin kannattajilta. Yksi heistä oli Quiff Richards, joka pitää Kamaraa jopa vuoden pelaajana. Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

quiff richards

@motmotmackinnon
I know tava stats are incredible but he’s totally had a dip lately, so for me it’s got to be Davis or Kamara for player of the year! Both consistently 8/10 every week and higher most weeks.

Colin Leverage oli niin vakuuttunut Kamaran peliesityksestä, että hän vaati seuraa kiinnittämään Kamaran ”hinnalla millä hyvänsä”.

– Glen Kamara. Vau. Tätä poikaa on ehdottomasti nautinto katsella. Antakaa hänelle, mitä hän haluaa, mitä tahansa, kunhan varmistatte, että hänet on sidottu Rangersiin seuraavaksi viideksi vuodeksi, Leverage kirjoitti twiitissään.

Colin Leverage

@ColinLeverage4
Massive win for the Teddy’s.

Glen Kamara. Wow. The boy is an absolute pleasure to watch. Give him whatever he wants, anything, just make sure he’s tied down for the next 5 years, Rangers.

A proper midfielder, absolutely untouchable tonight and all season.

Get in. 👏🏻

Kamaran huikein suoritus nähtiin toisella puoliajalla, kun hän piti Hibernianin pelaajia pilkkanaan. Mikäli alla oleva video ei näy, voit katsoa Kamaran taidonnäytteen tästä (Youtube).