Italialaislehti La Repubblica kirjoittaa, että Serie A:n Internazionale on kärsinyt koronaviruksesta pahasti taloudellisessa mielessä. Milanolaisseura on maksuvaikeuksissa.

Tietojen mukaan Inter ei ole pystynyt vieläkään maksamaan pelaajilleen bonuksia, jotka he ansaitsivat heinä-elokuussa 2020. Interin seurajohtoon kuuluvat Giuseppe Marotta ja Alessandro Antonello ovat luvanneet maksaa bonukset nyt helmikuun 16. päivään mennessä.

Lisäksi Inter ei pysty tällä hetkellä maksamaan Real Madridille täyttä ensimmäistä osuutta Achraf Hakimin siirtokorvauksesta. Marokkolaispelaaja siirtyi Milanoon viime vuonna 45 miljoonan euron summalla.

Inter ei La Repubblican mukaan kykene maksamaan ensimmäistä osuutta tammikuun aikana, ja milanolaisseura yrittääkin nyt neuvotella Real Madridin kanssa siitä, voisiko Inter maksaa kymmenen miljoonaa euroa maaliskuun loppuun mennessä.

La Repubblica kertoo, että jos Internazionale ei pysty noudattamaan tekemiään sopimuksia ja maksamaan eri osapuolille sovitusti, voi seura saada pistemenetyksen Serie A:han. Rangaistus olisi kova kolaus, sillä Inter on kärkitaistelussa kakkossijalla, kolme pistettä paikallisvastustajaansa AC Milania perässä.

Lähde: Marca