Lähde: Neymarin jatkosopimusneuvotteluissa edistystä

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainiin on totuttu yhdistämään huhuissa yhtä sun toista jalkapallomaailman tähtipelaajaa, ja onpa joukkueessa esiintynytkin vuosien saatossa muun muassa Zlatan Ibrahimovicin ja Edinson Cavanin kaltaisia johtotähtiä. Viime vuosien keulakuvat joukkueessa ovat kuitenkin olleet brasilialainen Neymar sekä ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappé.

PSG:n on tiedetty pitkään olevan halukas pitämään molemmista supertähdistään kiinni. Niin Neymarin kuin Mbappénkin jatkosopimukset ovat sen vuoden 2021 tärkeimpiä prioriteetteja.

Ranskalaislehti Telefootin mukaan Neymarin suhteen neuvottelut ovatkin alkaneet edistyä hyvin. PSG onkin luottavainen siihen, että brasilialainen pelaa joukkueessa myös ensi kaudella. Neymarin sopimus on voimassa kesään 2022, mutta hänen sanotaan haluavan jatkaa Pariisissa pidempäänkin. Tilanne on siis muuttunut, sillä vielä taannoin Neymarin huhuttiin vahvasti toivovan paluuta Barcelonaan.

PSG-pomo Nasser Al-Khelaifi toivoisi sekä Neymarin että Mbappén jatkavan joukkueessa vielä pitkään, mutta viimeksimainitun tilanne ei ole yhtä toiveikas. Mbappé ei ole toistaiseksi osoittanut innostusta jatkosopimusta kohtaan ja neuvottelut junnaavat paikallaan. Nuoren kärkimiehen sopimus ulottuu myös vuoteen 2022, ja sitkeät huhut vievätkin Mbappéa ensi kesänä Real Madridiin – joskin muitakin kiinnostuneita on.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.