Lähde: Paul Pogban tulevaisuuden suunnitelmissa tapahtumassa yllätyskäänne!

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogban tulevaisuus puhuttaa.

Ranskan maajoukkuepelaajan ympärillä on viime vuosien aikana vellonut voimakkaita siirtohuhuja, jotka ovat vieneet häntä niin Real Madridiin kuin Juventukseen. Ajoittain Pogban on myös kerrottu olleen halukas jatkamaan sopimustaan manchesterilaisseuran kanssa.

LUE MYÖS: Pochettino haluaa Paul Pogban PSG:hen – Man United asetti tähdelleen mahtipontisen hintalapun

Pogban nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu kesään 2022 asti. Mikäli uutta jatkosopimusta ei lähiaikoina synny, jäänee kuluva kausi Pogban viimeiseksi United-paidassa.

Sitä puoltaa myös kohuagentti Mino Raiolan hiljattain antamat lausunnot, joissa hän julkisesti paljasti Pogban halun jättää Old Trafford taakseen tulevan kesän siirtoikkunan aikana.

Pogban lähdön pitäisi näillä perustein olla varsin selvä juttu, mutta sitä se ei ole.

Mirror nimittäin kertoo, että Manchester United -leirissä ollaan varmoja siitä, että Pogba jatkaa seurassa myös ensi kaudella.

Lähteen mukaan viime aikoina vakuuttavia otteita valioliigaviheriöillä esittänyt Pogba voisi jopa allekirjoittaa uuden jatkosopimuksen manchesterilaisseuran kanssa. Viime kuukausien tapahtumien jälkeen se olisi melkoinen yllätys se.

27-vuotias Pogba on pelannut kuluvan valioliigakauden aikana Man United -paidassa 16 ottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia. Maaleista kaksi on syntynyt tammikuussa, ja molemmat ovat olleet ottelun voittomaaleja.