MEN: Lukas Hradecky saamassa joukkuekaverin Manchester Unitedista

© Kuva: Getty Images

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen on lähellä tehdä tammikuun siirtoikkunan ensimmäisen pelaajahankintansa. Seuraan on siirtymässä Manchester Unitedin hollantilainen laitapuolustaja Timothy Fosu-Mensah.

Manchester Evening Newsin mukaan Leverkusen on jo erittäin lähellä sopua niin pelaajan kuin Unitedinkin kanssa. Siirtoekspertti Fabrizio Romano kertoo keskustelujen jo jopa johtaneen menestykkääseen lopputulokseen.

23-vuotias Fosu-Mensah on saatavilla edullisella siirtokorvauksella, sillä hänen sopimuksensa Unitedin kanssa umpeutuu tämän kauden päätteeksi. Manchester Evening Newsin mukaan siirtokorvaus asettunee noin 1,7 miljoonan euron tuntumaan.

Fosu-Mensah kieltäytyi kauden alussa Unitedin jatkosopimustarjouksesta ja on toivonut maisemanvaihtoa. Hän halusi tiettävästi uuteen seuraan jo täksi kaudeksi, mutta siirto ei toteutunut, koska United käytti sopimuksen optiovuoden.

190-senttinen Fosu-Mensah siirtyi Ajaxista Manchester Unitediin vuonna 2014, ollessaan vain 16-vuotias. Hän debytoi Valioliigassa helmikuussa 2016, mutta on lopulta pelannut Unitedin edustusjoukkueessa vain 30 ottelua. Välillä Fosu-Mensah on käynyt lainapesteillä Crystal Palacessa ja Fulhamissa.

Tällä kaudella Fosu-Mensah on pelannut vain yhden valioliigaottelun, sekä kahdessa Mestarien liiga -ottelussa yhteensä 27 minuuttia. Leverkusenissa tuli tarve oikealle laitapuolustajalle, sillä joukkueen muut saman pelipaikan pelaajat Santiago Arias ja Mitchell Weiser ovat loukkaantuneina. Fosu-Mensah voi pelata lisäksi myös topparina ja keskikentän pohjalla.

Lähde: Transfermarkt


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?