Neymar avautui supertähteyden varjopuolista – paljasti synkkiä asioita: ”Olen halunnut lopettaa pelaamisen”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin brasilialainen supertähti Neymar kertoi Gafferin haastattelussa siitä, miltä tuntemattomien ihmisten kritiikki voi pelaajasta tuntua.

Neymar paljasti pohtineensa joskus jopa nappulakenkien ripustamista naulaan, vaikka 28-vuotias huippupelaaja on ilman muuta yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista.

− En koskaan menetä intohimoani jalkapalloa kohtaan, mutta on ollut hetkiä, kun olen halunnut lopettaa pelaamisen, Neymar sanoi.

Neymar kertoi, ettei hän käy lukemassa internetistä kommentteja, koska siitä ei ole hänelle kuin haittaa. Ja jos Neymar kommentteihin törmää, brassi yrittää sivuuttaa ne parhaansa mukaan.

− Sosiaalinen media on paikka, jossa monet ihmiset voivat osallistua toisen elämään haukkumalla, tuomitsemalla ja kadehtimalla. Siksi yritän olla ottamatta kommentteja liian vakavasti.

Neymar lisäsi, että kentällä oleva ihminen ei ole verrattavissa siihen ihmiseen, joka toimii kentän ulkopuolella suojassa miljoonilta katseilta. Viheriöllä sen sijaan pelaajat ovat koko ajan monien ihmisten jatkuvan tarkkailun kohteina.

− Maailma on todella herkkä. Ihmisten on helppo puhua toisten yksityiselämästä, vaikka he eivät edes oikeasti tunne. Perheeni tuntee oikean Neymarin ja ne mielipiteet ovat ainoita, joista välitän, Neymar totesi.

PSG:n tähtipelaajan mielestä tärkeintä on se, että hän itse tietää, missä mennään.

− Jalkapallokentällä tapahtuvia asioita ymmärtävät vain ne, jotka pelaavat. Ne, jotka eivät ole kentällä, eivät voi koskaan ymmärtää. Se on niin yksinkertaista.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.