Onko Juventuksella pian riveissään Euroopan vanhin hyökkääjäkaksikko? Tällaisen mahdollisuuden nosti esiin Skyn siirtoekspertti, toimittaja Gianluca Di Marzio, joka uumoilee Juventuksen havittelevan riveihinsä Sampdorian Fabio Quagliarellaa.

Quagliarella täyttää tammikuun lopussa 38 vuotta. Jos hän pelaa loppukauden Juventuksessa Cristiano Ronaldon rinnalla, on kaksikolla ikää yhteensä 74 vuotta. Portugalilainen täyttää 5. helmikuuta 36 vuotta.

Juventuksessa vuosina 2010-2014 pelannut Quagliarella ei ole osoittanut mitään ikääntymisen merkkejä. Hän teki toissa kaudella Serie A:ssa 26 maalia, ja voitti koko sarjan maalikuninkuuden. Ruuti on ollut kuivaa tälläkin kaudella, sillä 14 ottelussa on syntynyt seitsemän maalia.

Quagliarella itse on Di Marzion mukaan paluuajatuksesta mielissään, mutta sopimuskuvioihin liittyy vielä epäselvyyksiä. Juventus tarjoaisi konkarille vain loppukauden sopimusta, mutta Quagliarella toivoo sen kattavan myös kauden 2021-2022. Quagliarellan nykyinen sopimus Sampdorian kanssa päättyy tähän kauteen, mutta seura on jo vakuuttanut kapteenilleen, että se on valmis vuoden jatkopahviin.

[readmore from=Quagliarella-Fabio]

Ilmaiseksi Sampdoria ei konkarikärjestään luopuisi, mutta genovalaisseuran vaatima yhden miljoonan euron siirtokorvaus tuskin olisi Juventukselle ylitsepääsemätön este.

Keskiviikkoiltana Juventus kohtaa vielä Serie A:n huippuottelussa sarjakärki AC Milanin. Milan on TOP 5 -liigojen ainoa joukkue, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan.

Lähde: Transfermarkt