Bayern Münchenin seuraikoni Thomas Müller on aloittanut hyvin erikoisen sivutyön tienatakseen rahaa jalkapallon ohella.

Müller, 31, on alkanut myymään hevosen spermaa ja tähtää saksalaislehti Bildin mukaan ”spermamiljonääriksi”.

Müller on työskennellyt hevosten parissa pitkään. Jalkapallon maailmanmestari on pyörittänyt hevosratsastuskoulua jo vuosien ajan vaimonsa Lisan kanssa.

Lisa on tunnettu kouluratsastaja, joka kruunattiin hiljattain Stuttgartin osakilpailun voittajaksi Saksan mestaruuskisoissa. Tokion olympialaisten lähestyessä häntä on pidetty myös ”mustana hevosena” Saksan ratsastusjoukkueeseen.

LUE MYÖS: Mats Hummelsin ja Thomas Müllerin paluu maajoukkuepaitaan olympialaisissa askeleen lähempänä – Müllerillä myös vaimo kisaamassa?

Menestystä niittävän parivaljakon Gut Wettlkam -nimisestä farmista tuli kuitenkin vasta vuodenvaihteen alla EU:n virallinen siemennysasema kouluratsastushevosille. Mülleriä uutinen ilahdutti.

– Lisa ja minä olemme ottaneet seuraavan askeleen ”hevoselämässämme”. Oriemme kanssa, Gut Wettlkam odottaa innolla vuoden 2021 siitoskautta, Müller kertoi Instagramissa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Thomas Müller (@esmuellert) jakama julkaisu

Gut Wettlkam -farmilla on tarjota kolme oria siemennystä varten: D’avie, Four Roses ja Bowmore.

Kaksi maailmanmestaruutta voittaneen D’avien siemennys maksaa asiakkaalle peräti 1 600 euroa, kertoo Bild. Yksi ori voi tuottaa satoja jälkeläisiä, joten parhaimmassa tapauksessa Müller tienaa tavoittelemansa miljoonat hyvinkin nopeasti.

LUE MYÖS: Bayern Münchenin hyökkääjä paljasti huvittavan pelkonsa – ”Minua pilkataan sen takia”

– D’avie ei ole ainoastaan saanut minua ja vaimoani Lisaa hymyilemään joka päivä hänen saavuttua farmillemme, sillä hänet nähdään myös tulevaisuuden toivona huipputason kouluratsastukselle, Müllerin verkkosivuilla kuvaillaan.

– D’avielta todella löytyy kaikki, mitä kouluratsastushevoselta voi haluta, oli kyseessä sitten oman emälinjan tai huippuluokan urheilun kehitys.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Thomas Müller (@esmuellert) jakama julkaisu