”Vanhempani opettivat minua viemään roskat ulos” – Neymarin ja Álvaro Gonzálezin sanasota syttyi uudelleen kiihkeästä Supercupin kohtaamisesta

© Kuva: Getty Images

Eräs koko viime syksyn puhutuimmista otteluista oli Ranskan pääsarjan huippuottelu PSG:n ja Marseillen välillä. 13.9. pelatusta ottelusta syntyi suuri poru molemminpuolisista rasismiepäilyistä PSG-tähti Neymarin ja Marseillen espanjalaispuolustaja Álvaro Gonzálezin välillä. Neymar kävi ottelun lopun nujakassa Gonzáleziin käsiksi ja sai tempustaan suoran ulosajon. Jälkipyykkiä pestiin pitkään.

Keskiviikkona Neymar ja González kohtasivat kentällä uudestaan, kun PSG ja Marseille kohtasivat Ranskan Supercupissa. PSG kuittasi syyskuisen 0-1-tappionsa ja nosteli kauden ensimmäistä pokaaliaan 2-1-voiton turvin. Mestaruus oli samalla uuden PSG-valmentaja Mauricio Pochettinon uran ensimmäinen.

Neymar vaihdettiin Supercupissa kentälle 65. peliminuutilla, ja hän teki rankkarista voittomaaliksi jääneen 2-0-maalin 20 minuuttia myöhemmin. Álvaro González puolestaan pelasi Marseillen keskuspuolustuksessa koko ottelun.

Neymar aiheutti topparille jälleen kovia kiireitä ja pakotti tämän kolmeen rikkeeseen, joista ei ulosajokaan ollut kaukana. Yhdessä tilanteessa sivurajalla González rikkoi Neymaria käyden käsillään kiinni brasilialaisen päähän. Videon tilanteesta voi katsoa AS:n sivuilta täältä.

Jos oli jälleennäkeminen kentällä kiihkeä, niin kentän ulkopuolella – jälleen kerran sosiaalisessa mediassa – kierrokset vain nousivat. Neymar latasi pelin jälkeen Twitteriin kuvan, jossa hän virnuilee ilkikurisesti pokaalin ollessa mukana kuvassa. Kuvatekstiksi PSG-tähti kirjoitti ”Kuningas, eikö olekin, Álvaro?”

31-vuotias González ei jäänyt sanattomaksi, vaan lähti estoitta loanheittoon mukaan.

– Vanhempani opettivat minut viemään roskat aina ulos, espanjalaisen vastaus kuului. Kuvassa näkyy tilanne, kuinka hän tarttui Neymarin päähän.

Neymar vastasi tähän kirjoittamalla, että ”unohdit jo, miten mestaruuksia voitetaan”. González vastasi tähän kuvalla brasilialaislegenda Peléstä kolmen MM-pokaalin kanssa.

– Olet kuninkaan ikuisessa varjossa, González kirjoitti.

Neymaria koko soppa ilmeisesti valvotutti, sillä hänen vastauksensa tähän seurasi aamuviideltä Ranskan aikaa. Vastauksessaan Neymar kuittasi Gonzálezin olevan hänen itsensä varjossa, ja ”hänen tehneen puolustajasta kuuluisan”.

Gonzálezin mietteet eivät jääneet vain Twitterin varaan, vaan hän myös lähetti videoviestin espanjalaiseen El Chiringuito de Jugones -ohjelmaan. Viesti kuului näin:

– Kuten näitte, provokaatiot jatkuvat. Molemmat antoivat omasta puolestaan kuvan itsestään. Neymar jatkoi provokaatioiden tiellä pelin jälkeisessä palkintojenjaossa. Minä pysyin rauhallisena ja lähetin toisen twiitin. Kun joku ihminen on huomattavasti itseä vähemmän älykäs, siitä on hyvin helppoa päästä yli monella elämänalueilla.

PSG ja Marseille kohtaavat seuraavan kerran jo 7. helmikuuta Ligue 1:n sarjaottelussa. Neymarin ja Gonzálezin sapelinkalistelu lisää melko varmasti otteluun jännitettä ennestään.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.