Mestarien liiga
Atletico Madrid – Chelsea
Tiistai 23.02. klo 22:00

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuvat tiistaina – illan nosto on Atletico Madridin ja Chelsean välisestä ottelusta. Atletico johtaa yhä La Ligaa, mutta viime viikkoina taivaalle on noussut tummia pilviä. Chelsea on sen sijaan parantanut otteitaan valmentajanvaihdoksen jälkeen – Thomas Tuchel on saanut kiristettyä ruuvia juuri oikeille jengoilleen.

Pandemiatilanne aiheuttaa vaikeuksia otteluiden järjestämisessä. Atleticolta katoaa loputkin kotiedustaan, kun ottelu pelataan puolueettomalla maaperällä Bukarestissa. Lisää murheita Diego Simeonen niskaan sataa kokoonpanotilanteen myötä: poissaolotilanne iskee etenkin joukkueen alakertaan, sillä poissa ovat José Giménez, Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko sekä pelikieltoaan kärsivä Kieran Trippier. Alla on surkea, joskin epäonninen kotitappio Levantelle, joten paremminkin voisi pyyhkiä.

Tuchelilla on huomattavasti vähemmän murheita kokoonpanossa, sillä poissa on varmasti ainoastaan Thiago Silva. Kukaan ei voi kuitenkaan olla varma avauksen paikasta saksalaisen alaisuudessa, vaan avauskokoonpano elää varmasti tähänkin otteluun. Chelsea ei ole vielä kärsinyt tappiota uuden valmennuksen alaisuudessa ja tällä menolla se on vahva ehdokas Valioliigan top 4 -paikoille.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotettavissa on tarkka ottelu, jossa maaleilla ei välttämättä juhlita – ensimmäinen osaottelu laskee vielä osaltaan maaliodottamaa. Parempivireinen Chelsea on ottelussa pikkusuosikki ja saatavilla kertoimilla kelpaa kuitille tasurivarmistuksella: Tasapeli ei vetoa – Chelsea kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO