Bayern München tavoittelee kuudetta pokaalia vuoden sisään – ”Se olisi yksi suurimmista saavutuksista koko maailmassa”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin tähtihyökkääjä Robert Lewandowski uskoo, että seurajoukkueiden MM-turnauksen voittaminen täydentäisi yhden jalkapallohistorian suurimmista saavutuksista.

Lewandowski ja kumppanit voittivat viime kaudella triplamestaruuden nappaamalla pytyt Bundesliigasta, Saksan Cupista ja Mestarien liigasta. Turnausvoittojen ansiosta Bayern pääsi osallistumaan Euroopan ja Saksan Supercupeihin ja voitti vielä nekin.

Ensi viikolla tarjolla olisi vielä yksi pysti, kun Bayern München osallistuu Euroopan edustajana seurajoukkueiden MM-turnaukseen. Saksalaisjätti aloittaa taipaleensa maanantaina välierävaiheesta egyptiläistä Al Ahlya vastaan. Loppuottelun toinen joukkue selviää sunnuntaina brasilialaisen Palmeirasin ja meksikolaisen Tigresin kohtaamisessa.

Ainoastaan vuosien 2009-10 Barcelona on kyennyt voittamaan triplamestaruuden, kansallisen ja kansainvälisen supercupin sekä seurajoukkueiden MM-turnauksen putkeen.

Seurajoukkueiden MM-turnaus ei nauti samanlaista arvostusta jalkapalloväen keskuudessa kuin monet muut kansainväliset kilpailut, mutta Lewandowskia kuuden pokaalin putki motivoi.

– Uskon, että se olisi yksi suurimmista historiallisista saavutuksista jalkapallossa, jos voittaisimme seurajoukkueiden MM-turnauksen, kommentoi Lewandowski FIFA:n sivuilla.

– Me tiedämme olevamme todella lähellä, mutta meidän on pysyttävä sataprosenttisen keskittyneinä. Se olisi todella erityistä. Ei pelkästään Bayernille tai Saksalle, vaan se olisi yksi suurimmista saavutuksista koko maailmassa.

– Siellä Euroopan paras joukkue pelaa muiden maanosien parhaita vastaan. Se on meille uusi haaste. Me haluamme ehdottomasti voittaa tämän pokaalin.

LUE MYÖS:


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.