Bild: Chelsean miljardööriomistaja näytti vihreää valoa jättihankinnalle – hintalappu peräti 150 miljoonaa

© Kuva: Getty Images

Chelsean miljardööriomistaja Roman Abramovitš on näyttänyt vihreää valoa Erling Braut Hålandin hankinnalle, kertoo Bild.

Lähes jokaisen Euroopan suurseuran kiikarissa olevan Hålandin agentti Mino Raiola kertoi aiemmin tällä viikolla, että korkeintaan kymmenellä seuralla on varaa hankkia Borussia Dortmundin norjalaishyökkääjä.

Raiola tarkensi puheitaan paljastamalla, että näistä seuroista neljä pelaa Valioliigassa. Yksi näistä on oletettavasti juuri Chelsea.

Bildin mukaan Abramovitš on valmis Hålandin hankintaan siitäkin huolimatta, että Chelsea kulutti viime kesänä pelaajahankintoihin yli 200 miljoonaa puntaa.

Borussia Dortmundin kerrotaan haluavan Hålandista peräti 150 miljoonaa puntaa, jotta seura olisi valmis luopumaan tähtihyökkääjästään tulevana kesänä. Norjalaishyökkääjän sopimukseen sisältyy 65 miljoonan punnan ulosostoklausuuli, joka astuu voimaan kesäkuussa 2022.

20-vuotias Håland on pelannut Dormundissa tällä kaudella yhteensä 25 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä huimat 27 maalia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.