© Kuva: Getty Images

Chelsea – Manchester United: Kierroksen kärkikamppailu Stamford Bridgellä

Valioliiga
Chelsea – Manchester United
Sunnuntai 28.02. klo 18:30

Helmikuu pannaan pakettiin Valioliigan huippuottelulla. Sekä Chelsea että Manchester United taistelevat kynsin ja hampain top 4 -sijoituksesta. Tällä hetkellä United on kuusi pistettä illan isäntiään edellä, mutta Chelsea on näyttänyt todella hyvältä Thomas Tuchelin ohjauksessa. Ottelusta sopii odottaa kovatasoista.

Chelsea ei ole vielä Tuchelin aikana joutunut maistamaan tappiota. Viikolla lontoolaiset ottivat arvokkaan voiton Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä ottelussa Atletico Madridia vastaan. Ennen toista ottelua Chelsea kohtaa Unitedin lisäksi Liverpoolin, Evertonin ja Leedsin, joten seuraavat viikot määrittävät tätä kautta hyvin paljon. Kokoonpanotilanne on hyvä – ainoastaan Thiago Silva on tällä hetkellä poissa.

Manchester United pelasi viikolla maalittoman tasapelin Real Sociedadin kanssa, mutta oli varmistanut UEL-jatkopaikan jo ensimmäisessä osaottelussa. Ole Gunnar Solskjaerilla oli varaa lepuuttaa muutamia pelaajia viikolla, mutta lepoaikaa jää tähän peliin isäntiä vähemmän. Loukkaantumisia Unitedilla on kourallinen: mm. Paul Pogba, Scott McTominay ja todennäköisesti myös Edinson Cavani ovat sivussa ottelusta.

Lyö vetoa ottelusta:

Tällä hetkellä Chelsea vaikuttaa todella vahvalta kokonaisuudelta ja joukkueella lunastaminen kiinnostaa edelleen. United ei ole väheksyttävä vastus, mutta Chelsea on sunnuntaina suosikki. Vetosuositus on Chelsea voittaa ottelun kertoimella 2,28.