© Kuva: Getty Images

Fulham – West Ham: Hammers jatkaa tipsijoukkueena

Valioliiga
Fulham – West Ham
Lauantai 06.02. klo 19:30

Lauantaina Lontoon paikallismatsissa kohtaavat putoamisvaarassa oleva Fulham ja kauden yllättäjiin lukeutuva West Ham. Fulhamilla alkaa olla putoamisviivan päälle jo tuskastuttavan pitkä matka, sillä kolmen pisteen voittoja ei tule kirveelläkään. Jos Hammers puolestaan jatkaa tätä menoa kauden loppuun asti, David Moyes on ainakin yllekirjoittaneen mielestä ansainnut vuoden managerin tittelin.

Fulhamin nykytaktiikka on tuonut jonkun verran kipeästi tarvittuja pisteitä, mutta joukkue on viime aikoina voittanut vain yhden FA Cupin ottelun – ja senkin jatkoajan jälkeen. Scott Parkerin haaste on kova, jos sarjapaikka meinataan säilyttää. Viikolla mökkiläiset hävisivät ansaitusti Leicesterille kotonaan. Poissaolotilanne Fulhamilla on hallussa – vain pari miestä puuttuu tällä hetkellä muonavahvuudesta.

West Ham jatkaa hyvällä tasolla. Tappio Liverpoolille tuli ansion mukaan, mutta sitä seurasi komea ja ansaittu vierasvoitto Aston Villasta. Joukkueeseen Manchester Unitedista lainattu Jesse Lingard teki upean debyytin ja oli voiton takuumies kahdella maalillaan. West Hamin runi on ollut niin hyvä, että joukkue kolkuttelee jo top 4 -paikkojen portteja. Myös vierailla on hyvä tilanne kokoonpanon suhteen – Arthur Masuaku on ainoa varma poissaolija.

Lyö vetoa ottelusta:

Fulham on sitkistellyt useita tasapelejä, mutta tässä ottelussa West Ham maistuu jo kertoimien valossakin. Vieraat voittavat ottelun laskennallisesti joka toinen kerta ja vetosuositus on West Ham voittaa ottelun kertoimella 2,09.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.