Lähde: EM-kisat ”erittäin todennäköisesti” sittenkin vain yhdessä maassa?

© Kuva: Getty Images

EM-kisojen 2020 piti olla kauniin ainutlaatuinen tapaus. EM-turnauksen (noin) 60-vuotiaan historian kunniaksi kisat päätettiin pelata 12 eri maassa ympäri Eurooppaa. Haluttiin koko mantereen kattava futisjuhla.

Uniikki kisoista on toki jo tullutkin, mutta ei siten, miten haluttiin. Suomalaisittain tietysti ensinnäkin siksi, että Suomi selviytyi ensimmäistä kertaa historiassaan miesten arvoturnaukseen. Lisäksi kuitenkin myös sen vuoksi, että kisoja jouduttiin tunnetusti siirtämään vuodella koronapandemian vuoksi.

Freelance-toimittaja Tancredi Palmeri, joka työskentelee muun muassa BeIN Sportsille, kertoi Twitterissä torstaina, että UEFA aikoo näillä näkymin päättää, että kisat pelataan sittenkin vain yhdessä maassa. Syynä tähän on tietysti edelleen pahana jatkuva pandemiatilanne ja erinäiset matkustusrajoitukset.

Päätös asiasta tehtäneen huhtikuun puolivälissä. Palmerin mukaan EM-kisat tullaan pelaamaan ”hyvin todennäköisesti” Englannissa. Englannin piti alun perin isännöidä oman alkulohkonsa lisäksi kisojen välieriä ja loppuottelua. Tässä tapauksessa kaikki Englannissa pelattavat pelit olisi pelattu Wembleyllä.

 

 

Alkuperäisessä suunnitelmassa kisoja pitäisi pelata Lontoon ohella Glasgow’ssa, Dublinissa, Münchenissä, Roomassa, Bakussa, Bukarestissa, Amsterdamissa, Bilbaossa, Budapestissa, Pietarissa ja Kööpenhaminassa. Huuhkajien lohkoa pitäisi pelata kahdessa viime mainitussa. Suomi kohtaa alkuperäisen suunnitelman mukaan Tanskan Kööpenhaminassa, ja Venäjän ja Belgian Pietarissa.

Iso-Britannian koronarokotusohjelma on eurooppalaisessa vertailussa yksi pisimmälle edenneistä, sillä 18 miljoonaa ihmistä on saanut ensimmäisen rokoteannoksensa. Niinpä yleisön suunnitellaan palaavan valioliigakatsomoihin toukokuussa, ja jos kaikki sujuu toivotusti, voitaisiin rajoitukset poistaa kokonaan jo kesäkuussa.

Lähde: FourFourTwo


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.