Lähde: Kapteeni Roman Eremenko lähtee yllättäen Rostovista – uutinen vahvistettaneen pian

© Kuva: Getty Images

73 A-maaottelua Suomen paidassa pelannut Roman Eremenko on poistumassa yllättäen seurastaan Rostovista. Maaliskuussa 34 vuotta täyttävän keskikenttäpelaajan sopimus Rostovin kanssa ulottui kesään 2023, mutta nyt se on purettu yhteisymmärryksessä. Asian odotetaan virallistuvan lähiaikoina, luultavasti jo tänään.

Eremenkon sopimuksen purusta kertoo suuri venäläislehti Sport-Express, jonka lähde on toimittaja Nobel Arustamyan. Yli 173 000 Twitter-seuraajan Arustamyan twiittasi asiasta maanantai-iltana.

Eremenko on pelannut tällä kaudella yhteensä 18 ottelua kaikissa kilpailuissa, tehden näissä yhden ja syöttäneen yhden maalin. Suurimmassa osassa otteluita Eremenko on toiminut joukkueensa kapteenina.

Kapteeninnauha oli suomalaisen käsivarressa myös sunnuntaina, kun Rostov kohtasi Venäjän cupin neljännesvälierissä Akhmat Groznyn. Eremenko kuitenkin vaihdettiin pois kentältä jo 39. minuutilla. Rostov hävisi pelin 0-1.

Eremenko siirtyi Rostoviin tammikuussa 2019 ja on pelannut seuran väreissä kaikkiaan 48 ottelua. Niissä hän on tehnyt kymmenen ja syöttänyt seitsemän maalia. Kaikkiaan hän on pelannut Venäjän pääsarjassa 180 ottelua, ja voittanut kerran kansallisen mestaruuden ja kerran Venäjän cupin. Eremenko on valittu kolme kertaa Suomen vuoden jalkapalloilijaksi.

Eremenkon sopimuksen purusta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.