Lähde: PSG:llä kunnianhimoinen suunnitelma Kylian Mbappén lähdön varalta – Mauricio Pochettino haluaa entisen suojattinsa

© Kuva: Getty Images

Euroopan futiksen huipulla seurataan silmä kovana, mitä Kylian Mbappé tekee uransa jatkon suhteen. PSG:n nuoren tähtihyökkääjän sopimus ulottuu vain kesään 2022, ja jos häntä ei saada kevään aikana taivuteltua allekirjoittamaan jatkosopimusta, lienee pariisilaisseuran pakko myydä timanttinsa.

Kaikkein sitkeimmin ja pitkäjänteisimmin Mbappén hankintaa uskotaan himoitsevan Real Madridin, mutta ainoa kiinnostunut La Liga -jätti ei suinkaan ole. Muun muassa Liverpool on mainittu usein huhuissa.

Englantilaislehti Mirrorin mukaan PSG:llä on kuitenkin Mbappén mahdollisen lähdön varalta jo kunnianhimoinen varasuunnitelma olemassa. Tai Neymarin, joskin brasilialaisen jatkoa PSG:ssä pidetään jo erittäin todennäköisenä juttuna.

Niin, se varasuunnitelma? Sen nimi on Harry Kane. 27-vuotias Tottenhamin hyökkääjä on PSG:n valmentajaksi vuodenvaihteen tienoilla palkatun Mauricio Pochettinon entinen luottomies ja kapteeni. Lehden mukaan Kane ja Pochettino kirjoittelevat yhä säännöllisesti WhatsApp-viestejä toisilleen, ja ovat säilyneet läheisissä yhteyksissä sen jälkeen, kun argentiinalaisvalmentaja sai Tottenhamista kenkää 13 kuukautta sitten.

Halvalla Kanea ei tietenkään hankittaisi. Mirrorin mukaan Tottenham on lätkäissyt miehelle 150 miljoonan punnan eli 174 miljoonan euron hintalapun. Toisaalta korkea siirtosumma tuskin olisi PSG:lle ylitsepääsemätön ongelma siksi, että 22-vuotiaasta Mbappésta pyydettävä korvaus olisi luultavasti ainakin samaa tasoa, ellei ylikin.

Harry Kane on ollut vuosien ajan Tottenhamin kasvot, ja yksi Valioliigan tehokkaimmista pelaajista. Epäilemättä hän on Spursissa hyvin viihtynytkin, mutta Pariisissa häntä odottaisi tuttu valmentaja ja erinomainen mahdollisuus voittaa urallaan jotain. Tottenhamin vuosinaan Kane ei ole nostellut pokaalin pokaalia.

Tällä kaudella tilanne saattaa tosin korjaantua, sillä Tottenham selviytyi huhtikuussa pelattavaan Liigacupin loppuotteluun Manchester Cityä vastaan. Valioliigan sarjakärki City on kuitenkin finaalin suuri ennakkosuosikki.

Kane on tehnyt tällä kaudella Tottenhamille 33 ottelussa 21 maalia ja syöttänyt 14. Kaikkiaan hän on tehtaillut 232 valioliigaottelussa 156 maalia. Hän on voittanut Valioliigan maalikuninkuuden kahdesti ja MM-kisojen maalikuninkuuden kerran.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.