Leo Messi ja Cristiano Ronaldo? – David Beckham haluaa lisää tähtiä joukkueeseensa

© Kuva: Getty Images

David Beckhamin osaomistama Inter Miami pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa MLS:ssa.

Debyyttikausi ei sujunut mairittelevasti, sillä seura jäi itäisessä konferenssissa kymmenenneksi.

Beckham käväisi AFP:n haastattelussa ja kertoi haluavansa hankkia lisää tähtiloistoa Inter Miamiin. MLS:n seuraava kausi potkaistaan käyntiin 17. huhtikuuta.

– Tiedän, että kannattajamme haluavat nähdä joukkueessamme suuria tähtiä. Meillä on jo Gonzalo Higuaínin ja Blaise Matuidin kaltaisia pelaajia, jotka tuovat joukkueeseemme loistoa ja glamouria, mutta tulevaisuudessa haluamme lisää tähtiä, Beckham totesi.

– Medioissa on mainittu Leo Messin ja Cristiano Ronaldon nimet. He ovat olleet maailman parhaita jo 15 vuoden ajan. Haluamme houkutella parhaat pelaajat Miamiin. Miami kykenee houkuttelemaan kenet tahansa tänne ja tuollaiset huippupelaajat ovat juuri niitä, keitä haluamme joukkueeseemme.