Valioliiga
Newcastle – Crystal Palace
Tiistai 02.02. klo 22:15

Tiistaina otetaan katsaus Valioliigan alempaan keskikastiin. Newcastle on pitkin kautta kerännyt hämmentävän paljon pisteitä siihen nähden, että se on viime aikoina näyttänyt koko sarjan huonoimmalta joukkueelta. Crystal Palace taas jynkyttää eteenpäin, kuten niin monena kautena tätä ennenkin – taso pitää kaudesta toiseen kutinsa hämmentävän tasalaatuisesti.

Newcastle katkaisi tappioputkensa Evertonin vieraana. Allan Saint-Maximinin paluu muonavahvuuteen tuntuu hieman piristäneen täysin apatian vallassa ollutta joukkuetta. Voitto oli tärkeä myös potkuhuhujen kohteena olleelle Steve Brucelle. Joukkueella on silti haasteita maalipaikkojen luomisessa ja Brucen reaktio laatuvajeeseen on ollut usein todella puolustusvoittoisen taktiikan harjoittaminen.

Myös Crystal Palace otti vihdoin voiton viikonloppuna, kun se kaatoi niukasti Wolvesin. Roy Hodgsonin kiusana ovat tällä hetkellä loukkaantumiset, sillä lasaretissa on peräti seitsemän pelaajaa. Hodgsonin onneksi kuitenkin Wilfried Zaha sekä Eberechi Eze ovat tänään mukana. Isäntien lailla myös Palacen maalinteko on ollut tervan juontia viime ajat ja nämä palaset ovat välttämättömiä hyökkäysten rakentelussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on ennakolta tasainen pienten marginaalien peli. Joukkueilta on keskinäisissä otteluissa nähty tätä ennen joitain vähämaalisia nyhjäyksiä ja se vaikuttaa todennäköiseltä tänäänkin. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,69.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO