PSG munasi heti Barcelona-löylytyksen jälkeen – kasassa nyt ennätyksellinen määrä tappioita

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain kärsi sunnuntai-iltana 0-2-tappion AS Monacolle.

Kyseessä oli PSG:n kuudes tappio tämän kauden Ligue 1:ssa. Siitä lähtien kun qatarilainen sijoitusyhtiö Qatar Sports Investments osti seuran itselleen vuonna 2012, ei pariisilaisjätti ole koskaan hävinnyt yhtä monta ottelua yhden sarjakauden aikana.

PSG, joka murskasi Barcelonan 4-1-lukemin Mestarien liigassa aiemmin tällä viikolla, jää kompurointinsa seurauksena sarjataulukon kolmannelle sijalle. Voitolla Mauricio Pochettinon miehistö olisi noussut pisteen päähän sarjakärki Lillestä, joka voitti oman pelinsä aiemmin tänään Lorientin vieraana.

Monaco aloitti maalintekonsa ajoissa, kun Sofiane Diop ohjasi pallon maaliin Ruben Aguilarin puskusta pelin kuudennella minuutilla. Vain kuusi minuuttia toisen jakson alun jälkeen, latasi Guillermo Maripan pallon puolestaan sisään.

Monaco jatkaa sarjataulukossa neljäntenä, kahden pisteen päässä PSG:stä. Niko Kovacin luotsaama joukkue voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen marraskuussa 3-2-lukemin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.