Tuntuuko olo vanhalta? – Didier Drogban ja Samuel Eto’on pojat otsikoissa viikonloppuna

© Kuva: Getty Images

Afrikan kaikkien aikojen tunnetuimpien pelaajien joukkoon kuuluvien Didier Drogban ja Samuel Eto’on pojat nousivat jalkapallomaailman otsikoihin viikonloppuna.

Ranskassa vuonna 2000 syntynyt Isaac Drogba sai ammattilaisdebyyttinsä sunnuntaina Italian neljänneksi ylimmällä sarjatasolla. Serie D:ssä pelaava Folgore Caratese vaihtoi Norsunluurannikon kaikkien aikojen pelaajan Didier Drogban pojan kentälle kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa. Folgore Caratese voitti vastustajansa Saluzzon lukemin 4–1. Nuorempi Drogba on aikaisemmin edustanut Guingampin reservijoukkuetta sekä Chelsean juniorijoukkueita.

Viikonloppu oli myös ikimuistoinen Etienne Eto’olle. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Etienne teki kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön, kun Kamerun voitti Mosambikin lukemin 4–1 alle 20-vuotiaiden Afrikan mestaruuskilpailussa. Seurajoukkuetasolla Real Oviedon juniorijoukkuetta edustava Etienne pelasi Kamerunin pelipaita päällään ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussa.

Ensimmäinen maali syntyi jo ottelun seitsemännellä minuutilla. Etiennen huima vapaapotku yllätti Mosambikin maalivahdin täysin. Toinen maali syntyi rangaistuspotkusta ensimmäisen puoliajan lisäajalla.

Täyttä itseluottamusta nauttiva nuorempi Eto’o haluaa pois isänsä varjosta.

– Elämässä on aina paineita, olit kenen poika tahansa. Yritän vain nauttia urastani ja näyttää mihin pystyn. Isäni on aina ollut iso osa elämääni. Olen aina ihaillut häntä. Haluan oppia häneltä ja kulkea samoja jalanjälkiä, Etienne kommentoi CAF medialle.

– Haluan paremmaksi kuin isäni. Tiedän, että se ei tule olemaan helppoa. Odotan aina innolla, että pääsen kentälle antamaan kaikkeni. Olen valmis tekemään paljon töitä ja isäni on aina antamassa neuvoja ja tukea.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.