Saksan siirtoikkuna sulkeutui maanantaina klo 19 Suomen aikaa. Bayern München teki mediatietojen mukaan aivan siirtotakarajalla vielä yhden pelaajahankinnan, josta se ei ole kuitenkaan vielä tiedottanut virallisesti.

Siirrosta ovat kertoneet muun muassa Guardianin Tom Bogert sekä The Athleticin Sam Stejskal. Myös Transfermarktin omien tietojen mukaan tiedot pitävät paikkansa. Epäselvyyttä oli aluksi sitä, ehdittiinkö siirtopaperit toimittaa ajoissa, mutta niin kerrotaan tapahtuneen. Siksi Bayernin uskotaan virallistavan siirron pian.

Kenestä sitten puhutaan? No, 17-vuotiaasta keskuspuolustajasta Justin Chestä. Che on pelannut tähän saakka MLS-organisaatio FC Dallasissa, Bayernin yhdysvaltalaisessa yhteistyöseurassa. Hän oli yksi kuudesta Dallasin junioripelaajasta, joka osallistui viimeisten kolmen viikon aikana Bayernin harjoituksiin, ja teki treeneissä vaikutuksen.

Chen sopimus on puolen kauden lainapesti, johon sisältyy Bayernin osto-optio. Hänen on määrä liittyä aluksi Bayernin alle 19-vuotiaiden joukkueen vahvuuteen.

Justin Chellä on sekä Yhdysvaltain että Saksan kansalaisuus.

Manuel Veth

@ManuelVeth

Manuel Veth

@ManuelVeth
.@Transfermarkt can confirm that #Bayern have signed Justin Che from FC Dallas. Player is already registered with the DFB and the club. Final details awaiting from FIFA. Loan to buy deal is agreed until the end of the season. Che has a German passport. More to follow. #USMNT
Both @tombogert and @3rdDegreeNet reported this earlier as well. The transfer is all but done now.