Virallista! Roman Eremenkon sopimus purettu – mies paljasti todellisen syyn

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aiemmin tänään venäläismedian pohjalta, että Huuhkajissa 73 kertaa esiintynyt Roman Eremenko on jättämässä FK Rostovin. Venäjän pääsarjaseura on nyt vahvistanut, että keskikenttäpelaajan diili on purettu yhteisymmärryksessä hänen kanssaan.

Rostov kertoo tiedotteessaan, että sopimus purettiin Eremenkon, 33, aloitteesta pelaajan perhesyistä johtuen. Hän edusti Rostovia runsaan kahden vuoden aikana 48 ottelussa, joista viimeisin oli viime sunnuntaina.

– Haluan välittömästi lopettaa kaikki huhut ja spekuloinnit sopimuksen purkamisen ympäriltä. Sopimusta allekirjoittaessani sovimme puheenjohtaja Artashes Harutjunjanin kanssa mahdollisuudesta purkaa sopimus ennenaikaisesti – yksi mahdollisista syistä oli perhesyyt. Minulle perhe tulee kaikkea muuta ennen, joten palaan Suomeen, Eremenko kommentoi tiedotteessa.

Vielä ei ole tiedossa, missä Eremenkon ura jatkuu. Hän on pelannut Suomessa viimeksi vuonna 2005 Jaron paidassa ennen kuin lähti valloittamaan ulkomaita. Eremenko on pelannut urallaan Venäjän lisäksi myös Italiassa sekä Ukrainassa ja pelannut karsintaottelut mukaan lukien lähes 80 europeliä.

Suomen A-maajoukkueessa Eremenko ei ole pelannut syksyn 2016 jälkeen, jolloin hän sai kahden vuoden kilpailukiellon kokaiinista.