Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo on saanut rutkasti kritiikkiä torinolaisseuran pudottua Mestarien liigan neljännesvälieristä tällä viikolla.

36-vuotias Ronaldo teki alokasmaisen virheen, kun hän käänsi muurissa selkänsä Porton Sérgio Oliveiran laukaukselle ja pallo meni portugalilaisen jalkojen välistä aina maaliverkon perukoillle asti. Kyseinen maali johdatti Porton jatkoon ja Juventuksen laulukuoroon.

Relevent Sports

@releventsports
This wall from Juventus on Oliveira's winner was uh...not great Bob 😬

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes on yksi harvoista, joka on antanut tukensa Ronaldolle tapahtuneen jälkeen. Fernandesin mukaan Juventuksen putoamista ei voida sysätä pelkästään Ronaldon harteille, ja muistuttaa, että jalkapallo on joukkuepeli.

– Cristiano on yksi jalkapallohistorian suurimmista, Fernandes sanoi Gazetta dello Sportille.

– Hänen mentaliteettinsa inspiroi niitä, jotka harrastavat tätä lajia.

– Hän on voittanut paljon, mutta kukaan ei voi voittaa yksin.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

– Ymmärrän, että hänen läsnäolonsa Juvessa on luonut valtavia odotuksia Mestarien liigaa kohtaan, mutta kun joukkue häviää, se häviää koko joukkueena, ei yksittäisenä pelaajana.

Serie A:n mestaruuden jo yhdeksänä peräkkäisenä kautena voittaneella Juventuksella on ollut muutenkin vaikea kausi, sillä pitkä mestaruusputki kotimaan kentillä uhkaa katketa. Juventus on tällä hetkellä Serie A:ssa sijalla kolme, kymmenen pistettä sarjakärki Internazionalea perässä. Ottelukierroksia on pelaamatta vielä 12 kappaletta.