Cristiano Ronaldon teko sai mestarivalmentajan kuumenemaan: ”Anteeksiantamatonta!”

© Kuva: Getty Images

Fabio Capello ei säästellyt Juventusta, Cristiano Ronaldoa ja muita joukkueen kokeneita pelaajia Mestarien liigasta putoamisen jälkeen.

Juventus voitti neljännesvälierien toisen osaottelun Portoa vastaan 3-2, mutta putosi jatkosta vierasmaalisäännön perusteella.

Ottelun ratkaisi lopulta Sérgio Oliveiran jatkoaikamaali. Oliveiran matala vapaapotku painui muurin alta ja lomasta etualakulmaan. Muurissa olleista sekä Ronaldo että Adrien Rabiot hyppäsivät ja käänsivät laukaukselle selkänsä.

– Se oli anteeksiantamaton virhe, Capello pauhasi Sky Sport Italian asiantuntijana Football Italian mukaan.

– Minun aikanani muuriin valittiin pelaajat, jotka eivät pelkää palloa. Nämä kaverit pelkäsivät palloa ja käänsivät laukaukselle selkänsä. Anteeksiantamatonta.

Capello kritisoi kokeneita pelaajia myös siitä, että pelin jälkeen median eteen asteli vain nuorukaisia.

– Ainoastaan nuorimmat pelaajat astuivat esiin tällaisella vaikealla hetkellä. Tässä joukkueessa on kokeneita pelaajia, jotka kyllä mielellään ottavat voitoista kunnian, mutta jotka sitten katoavat maan uumeniin, kun tulee tappio.

74-vuotias Capello valmensi Juventusta vuosina 2004-06 ja johti joukkueen kahteen Serie A -mestaruuteen, jotka myöhemmin otettiin seuralta pois Calciopoli-skandaalin vuoksi.

LUE MYÖS


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️