Cristiano Ronaldo sai kovaa kritiikkiä Porton ratkaisevasta vapaapotkumaalista, joka pudotti Juventuksen Mestarien liigasta tiistai-iltana.

Vajaalla pelannut Porto ylsi todelliseen jättiyllätykseen Torinossa, jossa se hävisi toisen osaottelun 2-3-lukemin jatkoajan jälkeen, mutta eteni vierasosumiensa ansiosta kilpailun puolivälieriin yhteismaalein 4-4.

Otteluparin ratkaiseva hetki nähtiin vain viisi minuuttia ennen jatkoajan toisen puolikkaan päättymistä, kun Porton avausmaalinkin tehnyt Sérgio Oliveira laukoi pallon vapaapotkusta sisään.

LUE MYÖS: Cristiano Ronaldon teko sai mestarivalmentajan kuumenemaan: ”Anteeksiantamatonta!”

Oliveiran matala vapaapotku painui muurin alta etualakulmaan ja ohitti Juventus-vahti Wojciech Szczesnyn. Sitä ennen se kuitenkin läpäisi muurissa olleen Ronaldon, joka hyppäsi ja käänsi laukaukselle selkänsä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

FootballJOE

@FootballJOE
Oh, Cristiano...

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Miten some reagoi?

Pallo meni selkänsä kääntäneen Ronaldon jalkojen välistä sisään, mikä lähtökohtaisesti huvitti ottelun katsojia.

Sosiaalisessa mediassa jotkut puolustelivat Ronaldoa, mutta suurin osa vaikutti huvittuunelta löydettyään portugalilaistähdestä näinkin yksinkertaisen ”heikkouden”.

– Porto vie tämän varmasti. Olemme viimein löytäneet jotain, mitä Ronaldo ei osaa tehdä: seistä muurissa. Helkkari! Juve on tehnyt taas maalin. 4-4 ja Porto johtaa vierasmaaleilla. Hullu ottelu, twiittasi Gary Lineker kesken pelin.

Gary Lineker

@GaryLineker
Porto pinch it surely. We’ve finally found something Ronaldo can’t do: stand still in a wall. Blimey, Juve have scored again. 4-4 and Porto lead on away goals. Bonkers game.

– Kuka olisikaan arvannut, että kaiken tämän aikaa Ronaldo on vain harjoitellut seisomista muurissa! vitsaili Nathan Murphy viitaten Cristianon kuuluisaan maalituuletukseen.

Nathan Murphy

@nathanmurf
Who knew that all this time Ronaldo was actually just practicing for standing in a wall!

– Ronadon rooli Juventuksen muurissa tuota vapaapotkua varten, twiittasi GCIIMessi viitaten oheiseen kuvaan.

GCIIMessi (PixelPrintDesign)

@GCIIMessi
Ronaldo's role in the wall for that free kick

– Ronaldo oli tänään niin näkymätön, että pallo vain meni hänen lävitseen muurissa, twiittasi Fiago.

𝗙𝗜𝗔𝗚𝗢

@fiago7
Ronaldo was so invisible today that the ball just went straight through him in the wall

– Ronaldo muurissa, twiittasi Adrian Durham oheinen GIF mukaan liitettynä.

Adrian Durham

@TheAdrianDurham
Ronaldo in the wall #JUVPOR

– Szczesny ja muuri (Ronaldo) riitelemässä siitä, kumman syytä Porton voittomaali oli, twiittasi Caught Offside -podcast oheinen kuva mukaan liitettynä.

Caught Offside

@COsoccerpod
Arguing whether it’s Szczęsny or The Wall (Ronaldo) at fault for the Porto winner.

– ”Ronaldo ei antaisi tällaisen tapahtua” on lause, jonka olemme kuulleet aina kun Lionel Messi ja Barcelona ovat pudonneet kilpailusta Liverpoolin ja Bayernin kaltaisille seuroille, twiittasi käyttäjä Messilizer.

– Mutta jos se pitäisi paikkaansa, miten Ronaldo on antanut joukkueensa tippua Ajaxille, Lyonille ja Portolle viimeisen kolmen vuoden aikana? Miten hän antoi sen tapahtua?

J. 🇵🇸

@Messilizer
“Ronaldo wouldn’t let this happen”, a constant sentence you hear when Messi & Barca were knocked out by the likes of Liverpool and Bayern. But if that were true, why has Ronaldo been thrown out by Ajax, Lyon and now Porto in the last 3 years? How did he let that happen?

– Ronaldo saa syyt niskoilleen siitä, ettei hän ollut tarpeeksi vahva muutissa, mutta todellinen konna on Juventus, joka ei luonut hänelle yhtäkään maalipaikkaa koko 210 minuutin aikana, puolusteli Filipe Orlando.

Filipe Orlando

@MrFilipeOrlando
Ronaldo will get the blame for not being strong in the wall but the real villain is Juventus not creating a single chance for him in 210 minutes of football

LUE MYÖS: