Cristiano Ronaldon virhe nauratti – somessa reviteltiin huvittavilla kuvilla: ”Niin näkymätön, että pallo vain läpäisi hänet”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo sai kovaa kritiikkiä Porton ratkaisevasta vapaapotkumaalista, joka pudotti Juventuksen Mestarien liigasta tiistai-iltana.

Vajaalla pelannut Porto ylsi todelliseen jättiyllätykseen Torinossa, jossa se hävisi toisen osaottelun 2-3-lukemin jatkoajan jälkeen, mutta eteni vierasosumiensa ansiosta kilpailun puolivälieriin yhteismaalein 4-4.

Otteluparin ratkaiseva hetki nähtiin vain viisi minuuttia ennen jatkoajan toisen puolikkaan päättymistä, kun Porton avausmaalinkin tehnyt Sérgio Oliveira laukoi pallon vapaapotkusta sisään.

LUE MYÖS: Cristiano Ronaldon teko sai mestarivalmentajan kuumenemaan: ”Anteeksiantamatonta!”

Oliveiran matala vapaapotku painui muurin alta etualakulmaan ja ohitti Juventus-vahti Wojciech Szczesnyn. Sitä ennen se kuitenkin läpäisi muurissa olleen Ronaldon, joka hyppäsi ja käänsi laukaukselle selkänsä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Miten some reagoi?

Pallo meni selkänsä kääntäneen Ronaldon jalkojen välistä sisään, mikä lähtökohtaisesti huvitti ottelun katsojia.

Sosiaalisessa mediassa jotkut puolustelivat Ronaldoa, mutta suurin osa vaikutti huvittuunelta löydettyään portugalilaistähdestä näinkin yksinkertaisen ”heikkouden”.

– Porto vie tämän varmasti. Olemme viimein löytäneet jotain, mitä Ronaldo ei osaa tehdä: seistä muurissa. Helkkari! Juve on tehnyt taas maalin. 4-4 ja Porto johtaa vierasmaaleilla. Hullu ottelu, twiittasi Gary Lineker kesken pelin.

– Kuka olisikaan arvannut, että kaiken tämän aikaa Ronaldo on vain harjoitellut seisomista muurissa! vitsaili Nathan Murphy viitaten Cristianon kuuluisaan maalituuletukseen.

– Ronadon rooli Juventuksen muurissa tuota vapaapotkua varten, twiittasi GCIIMessi viitaten oheiseen kuvaan.

– Ronaldo oli tänään niin näkymätön, että pallo vain meni hänen lävitseen muurissa, twiittasi Fiago.

– Ronaldo muurissa, twiittasi Adrian Durham oheinen GIF mukaan liitettynä.

– Szczesny ja muuri (Ronaldo) riitelemässä siitä, kumman syytä Porton voittomaali oli, twiittasi Caught Offside -podcast oheinen kuva mukaan liitettynä.

– ”Ronaldo ei antaisi tällaisen tapahtua” on lause, jonka olemme kuulleet aina kun Lionel Messi ja Barcelona ovat pudonneet kilpailusta Liverpoolin ja Bayernin kaltaisille seuroille, twiittasi käyttäjä Messilizer.

– Mutta jos se pitäisi paikkaansa, miten Ronaldo on antanut joukkueensa tippua Ajaxille, Lyonille ja Portolle viimeisen kolmen vuoden aikana? Miten hän antoi sen tapahtua?

– Ronaldo saa syyt niskoilleen siitä, ettei hän ollut tarpeeksi vahva muutissa, mutta todellinen konna on Juventus, joka ei luonut hänelle yhtäkään maalipaikkaa koko 210 minuutin aikana, puolusteli Filipe Orlando.

LUE MYÖS: