CdS: Perparim Hetemaj puhui tulevaisuudestaan – haluaa jäädä Italiaan: ”Sen jälkeen meillä on aikaa puhua jatkosta”

© Kuva: Getty Images

Perparim Hetemaj’n Benevento nousi kuluvaksi kaudeksi Serie A:han.

Filippo Inzaghin luotsaama Benevento lähti kauteen tavoitteenaan säilyä pääsarjassa.

Tällä hetkellä Benevento näyttää saavuttavan tavoitteensa, sillä putoamisviivan huonompi puoli on seitsemän pisteen päässä. Benevento on sarjataulukossa 16. sijalla.

Hetemaj sai alkukaudella vain vähän peliaikaa, mutta sen jälkeen 34-vuotias suomalainen on kuulunut Inzaghin ehdottomiin luottopelaajiin. Marraskuun alun jälkeen Hetemaj on aloittanut vain yhden ottelun penkin puolelta – kaikki muut avauksessa.

Hetemaj’n nykyinen sopimus Beneventon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Hetemaj antoi ymmärtää Corriere dello Sportin haastattelussa haluavansa jatkaa seurassa ensi kaudellakin.

– Olen onnellinen täällä ja haluaisin jäädä tänne. Tällä hetkellä ajattelen kuitenkin ainoastaan sarjapaikan säilyttämistä ja sen saavuttuamme meillä on aikaa keskustella mahdollisesta jatkosopimuksesta, Hetemaj totesi.

Ennen maajoukkuetauon alkua Benevento voitti Juventuksen vieraskentällä 1-0. Hetemaj oli tuttuun tapaan avauskokoonpanossa ja pelasi hienon ottelun.

– Pelasimme melkein täydellisen ottelun heitä vastaan, mutta meille kaikista tärkeintä on säilyä Serie A:ssa. Totta kai olemme onnellisia siitä voitosta, mutta se ei vielä riitä säilymiseen, vaikka auttaakin meitä sen suhteen.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.