© Kuva: Getty Images

Chelsea – Atletico Madrid: Puolustus pitää

Mestarien liiga
Chelsea – Atletico Madrid
Keskiviikko 17.03. klo 22:00

Chelsea saa Atletico Madridin vieraakseen toiseen osaotteluun Stamford Bridgelle, jossa isännät eivät ole Thomas Tuchelin aikakautena päästäneet vielä ainoatakaan maalia. Helppoa ei tule maalinteko olemaan Diego Simeonenkaan suojateille, mutta tällä kertaa Simeonen on avattava joukkueensa peliä – puolustamalla 1-0 perässä oleva Atletico ei tule jatkoon menemään.

Chelsea jatkoi pallonhallintaa ja tiukkaa puolustuspeliään viikonloppuna, eikä antanut Leedsille kummoisiakaan paikkoja maalintekoon – paremmalla onnella lontoolaiset olisivat voittaneet lopulta maalittomaan tasapeliin päättyneen ottelun. Ensimmäisen osaottelun jälkeen Chelsea on pelannut neljä Valioliiga-ottelua yhteismaalierolla 3-0. Jorginho sekä Mason Mount huilaavat tänään korttitilin täyttymisen takia – Thiago Silvan sekä Tammy Abrahamin pelikunnot tsekataan päivän aikana.

Myöskään Atletico ei ole hävinnyt La Ligassa ensimmäisen osaottelun jälkeen. Simeonella ei ole keskiviikoksi kokoonpanohuolia, joten astetta hyökkäävämpää yhdistelmää voi suunnitella ilman rajoituksia. Miten Atletico sitten Chelsean puolustuksen murtaa, onkin sitten jo toinen juttu. Sitä ovat yrittäneet useat umpitasokkaat joukkueet keskimäärin heikolla menestyksellä.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelissä ei todennäköisesti tulla näkemään kovin montaa maalia. Tämän ovat markkinatkin haistaneet, joten vetoihin kelpaa laadukkaasti pelaavan Chelsean voitto tasurivarmistuksella: Tasapeli ei vetoa – Chelsea kertoimella 1,67.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.