Viisinkertainen Ballon d’Or-voittaja Cristiano Ronaldo on ollut viikon aikana mielin määrin otsikoissa, mutta ei niinkään positiivisessa mielessä. Portugalilaista arvosteltiin hänen käännettyään selkänsä muurissa, kun Porto pudotti Juventuksen jatkosta Mestarien liigassa. Siitä puolestaan käynnistyi kunnon huhumylly, joka vie CR7:ää ennen kaikkea takaisin Real Madridiin, vaikka myös PSG on huhuissa mainittu.

Cristiano Ronaldon ensireaktio värikkään viikon tapahtumiin ja puheisiin oli Instagram-viesti. Siinä hän korosti muun muassa, että ”tärkeintä ei ole se, kuinka monta kertaa kaatuu, vaan se, kuinka nopeasti ja vahvasti nousee taas ylös”.

Sunnuntaina 36-vuotias Cristiano Ronaldo näytti kentällä, mitä hän sanoillaan tarkoitti. Hän nollasi täysin raskaan viikkonsa ja paukutteli Serie A:n vierasottelussa Cagliarin verkkoon vain 32 minuutissa (22 minuutin sisällä) uransa 57. hattutempun. Teot puhuivat tässä tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa. Juventuksen paidassa hattutemppu oli portugalilaisen kolmas.

Piers Morgan

@piersmorgan
Cristiano Ronaldo had a bad game this week & haters gleefully wrote him off. He responded: ‘More important than the number of falls you take in life, is how fast & how strong you get back on your feet. True champions never break.’
He just scored a hat-trick in 32 minutes. 🐐

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
#OJOALDATO - Cristiano Ronaldo ha logrado el hat-trick número 57 de su carrera profesional (noveno hat-trick perfecto).

1 Manchester United
44 Real Madrid (7 perfectos)
3 Juventus (1 perfecto)
9 Portugal (1 perfecto)

Cristiano Ronaldo on nyt tehnyt 23 ottelua tällä kaudella pelaamissaan 23 Serie A -ottelussa. Samalla hän pyyhki listaltaan viimeisen nimen, sillä Juventus-kärki on nyt tehnyt vähintään yhden maalin kaikilla 18 Serie A -stadionilla, jolla on pelannut.

Cristiano Ronaldo has now scored at every Serie A stadium (18) he’s played in.

Täydellisen Cristiano Ronaldon hattutempusta tekee se, että yksi maaleista syntyi päällä, yksi rangaistuspotkusta oikealla jalalla ja yksi vasemmalla jalalla. Hattutemppu oli Cristiano Ronaldon uran nopein ”täydellinen hattutemppu”, ja ensimmäinen ottelun ensimmäisellä puoliajalla syntynyt hattutemppu sitten syyskuun 2015.

#OJOALDATO - Cristiano Ronaldo no lograba un hat-trick en la primera parte de un encuentro oficial desde el 12 de septiembre de 2015 (contra el Espanyol). Jamás había logrado un hat-trick perfecto tan rápido (en 32 minutos).

Ottelu Cagliari-Juventus päättyi numeroihin 1-3. Avausjaksolla myös varoituksen saanut Cristiano Ronaldo pelasi täydet minuutit, ja sai ottelun viimeisessä tilanteessa erinomaisen tilaisuuden neljänteenkin maalin, kun hän pääsi yksin läpi vain maalivahtia vastaan. Cristiano Ronaldon laukaus karkasi kuitenkin yli maalin.

Voitto nosti Juventuksen kymmenen pisteen päähän sarjakärki Internazionalesta. Inter voitti sunnuntaina vieraskentällä Torinon maalein 2-1.