Erling Braut Håland paljasti, mitä huusi Sevillan maalivahdille ennen isoa nujakkaa: “En edes tiedä, mitä se tarkoittaa”

© Kuva: Getty Images

Kun Borussia Dortmund lunasti tiistaina ensimmäisenä joukkueena paikkansa Mestarien liigan puolivälierissä, oli juhlittu sankari jälleen kerran 20-vuotias norjalaishyökkääjä Erling Braut Håland. Håland teki joukkueensa molemmat maalit ja nousi jo hämmästyttävän nuorena Mestarien liigassa 20 tehdyn maalin rajapyykkiin.

Dortmund-kärki tarvitsi 20 maaliin vain 14 pelattua ottelua, kymmenen vähemmän kuin aiempi ennätyksen haltija Harry Kane. Hän ylsi lukemaan luonnollisesti kaikkien aikojen nuorimpana, ja on jo nyt Mestarien liigan historian kaikkien aikojen paras norjalainen maalintekijä.

Ottelun parhaana pelaajana palkittu Håland ei kuitenkaan puhuttanut tiistaina ainoastaan maaleillaan, vaan myös siksi, kuinka provokatiivisesti hän tuuletti jälkimmäistä, rankkarista syntynyttä maaliaan Sevillan maalivahti Bonon edessä. Marokon maajoukkuetorjuja oli pysäyttänyt Hålandin ensimmäisen pilkun, mutta rankkari uusittiin, koska Bonon katsottiin karanneen viivaltaan liian aikaisin.

– Hän ei ollut viivalla. Jos hän olisi ollut viivalla, olisin tehnyt ensimmäisestä rankkaristakin maalin. Toisessa hän oli paikallaan oikein ja tein maalin, väkevää itseluottamusta uhkuva Håland totesi pelin jälkeen Skyn haastattelussa.

Hålandin tuuletus käynnisti joukkueiden välillä pienen nujakan. Håland sai tuuletuksestaan varoituksen, mutta Bono ei, vaikka hän oli provosoinut norjalaista samoin ensimmäisen, mokatun, mutta uusitun rankkarin jälkeen.

Nuorelta maalitykiltä kysyttiin tietysti myös siitä, mitä hän Bonolle huusi, ja vastaus oli kaikessa mystisyydessään vähintäänkin mielenkiintoinen.

– Minä epäonnistuin, ja Bono nauroi minulle. Sitten lauoin uudestaan, tein maalin, eikä hän enää nauranut, Håland totesi.

– Kun hän huusi päin naamaani ensimmäisen rankkarin jälkeen, ajattelin, että ”nyt minun on pakko tehdä maali”. Niin tapahtuikin, ja se oli mahtavaa.

– Se oli ihan tavallista tässä maailmassa. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä hänelle huusin. Sanoin hänelle saman, mitä hän sanoi minulle, mutten edes tiedä, mitä se tarkoittaa.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.