Gareth Balelta iso paljastus tulevaisuudestaan – Real Madridissa tuskin riemuitaan

© Kuva: Getty Images

Tottenhamissa viime aikoina hyvään vireeseen päässyt Walesin maajoukkuemies Gareth Bale paljasti tiistaina lehdistötilaisuudessa palaavansa ensi kaudeksi Real Madridiin.

Bale, 31, siirtyi Tottenhamiin vuoden mittaisella lainasopimuksella. Alkukausi meni penkin alle, mutta viime aikoina tehoja on alkanut löytyä. Bale on tehnyt viimeisessä kymmenessä ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien kuusi maalia.

– Tulevaisuuteni ei huoleta minua, kun valmistaudun EM-kisoihin. Siirryin Tottenhamiin täksi kaudeksi saadakseni ensinnäkin peliaikaa ja olla siten pelikunnossa EM-lopputurnauksessa.

– Alkuperäinen suunnitelmani oli viettää tämä kausi Tottenhamissa ja EM-kisojen jälkeen minulla on vielä vuosi sopimustani jäljellä Real Madridissa. Suunnitelmani on palata Real Madridiin (ensi kaudella). Totta puhuen se on ainoa asia, mitä olen suunnitellut, Bale kertoi toimittajille.

Balen sopimus Real Madridin kanssa on voimassa aina kesään 2022 saakka. Real Madridssa Bale ajautui kuitenkin sivuraiteille päävalmentaja Zinédine Zidanen alaisuudessa. Nähtäväksi jää, minkälainen rooli Zidanella on tarjota Balelle ensi kaudella Los Blancosissa. Real Madridin kannattajat eivät ole Balea juuri ikävöineet hänen siirryttyään Valioliigaan täksi kaudeksi.

Real Madridin toiveena oli Balen kohdalla se, että lainapesti Tottenhamissa nostaisi pelaajan arvoa, ja hänet saataisiin mahdollisesti vielä myytyä eteenpäin tulevana kesänä. Real Madrid maksoi Balesta 101 miljoonaa euroa kesällä 2013. Tällä hetkellä Balen markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 20 miljoonaa euroa.

Nyt Bale on maajoukkueen mukana, kun Wales aloittaa MM-karsinnat. Wales kohtaa Belgian ja Tshekin maaliskuun maajoukkuetauolla.

Kaikki MM-karsintaottelut katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä tärkeimmät ottelut V Sport -kanavilla.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️