Juventus pelaa tiistai-iltana kautensa suurimman ottelun.

Juventus isännöi Portoa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Ottelu potkaistaan käyntiin 22.00.

Porto voitti otteluparin avausosan Dragãolla 2-1. Andrea Pirlon miehistö on siten illalla selkä seinää vasten, sillä edessä on pakkovoitto. Muussa tapauksessa Juventuksen tie Mestarien liigassa päättyy.

Hienoa kautta Juventuksessa pelaava Danilo tiedostaa, miten suuri ottelu on luvassa. Danilo edusti aiemmin urallaan Portoa. Danilo ei pelaa illan ottelussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

– Ei ollut helppoa palata Dragãolle ja pelata Portoa vastaan. En pitänyt siitä juurikaan, mutta toki minun on annettava aina parhaani Juventukselle. Avausosassa emme olleet parhaimmillamme.

– Mielestäni silti avausosan tulos antaa meille oivat saumat jatkopaikkaan. Porto on tällaisissa paikoissa hyvin haastava joukkue. Pelasin siellä neljän vuoden ajan ja tiedän, miten he valmistautuvat tällaisiin otteluihin, Danilo muistutti Marcalle.

Danilo ja Cristiano Ronaldo ovat olleet joukkuetovereita Juventuksen lisäksi myös Real Madridissa.

– On uskomatonta nähdä hänet harjoittelemassa päivittäin. On helppo huomata, miten suuri voitontahto hänellä on. Ronaldo voi pelata niin pitkään kuin haluaa. Hän on loistavassa fyysisessä kunnossa. Hän on 36-vuotias ja pelaa silti huolimatta kaikissa otteluissa. Hän ei lepää, eikä haluakaan levätä.