Paris Saint-Germain hukkasi tilaisuutensa nousta sarjakärkeen, kun se hävisi sunnuntai-iltana putomista vastaan taistelevalle Nantesille 1-2-lukemin.

PSG jatkaa sarjataulukossa toisena 60 pisteessä. Ykkössijalla majaileva Lille on kolme pistettä pariisilaisten edellä pelattuaan tänään 0-0-tasapelin AS Monacon kanssa.

Julian Draxler vei PSG:n johtoon avausjakson lopulla, kun kotijoukkueen pitkä painostus tuotti viimein tulosta. 1-0.

Toisella puoliajalla johtoasema valui kuitenkin käsien välistä hukkaan. PSG:n sulaminen alkoi Kylian Mbappén virheestä, joka johti Nantesin tasoitukseen.

[readmore from=PSG]

Mbappé syötti pallon huolimattomasti alaspäin, suoraan Nantes-hyökkääjä Randal Kolo Muanille. 22-vuotias pääsi puolittaiseen läpiajoon, käänsi pallon oikealle jalalleen ja laukoi sen komeasti sisään. 1-1.

Noin kymmentä minuuttia myöhemmin Mauricio Pochettinon miehistö kärsi taas yhden takaiskun. Muani ja Moses Simon karkasivat kahdestaan läpiajoon ja jälkimmäinen heistä viimeisteli pallon tyhjiin. 1-2.

PSG haki vimmatusti tasoitusta pelin loppuun saakka, mutta ei onnistunut murtamaan Nantesin tiukkaa puolustusryhmitystä. Ottelu päättyi pariisilaisten yllättävään tappioon.